Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Kristianstad

Björkhemsvägen 19
291 54 Kristianstad

Öppettider

Måndag, onsdag och fredag: 8.00 - 17.00
Tisdag och torsdag: 8.00 - 20.45

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 044 - 24 77 97
Tel. tid. vardagar 8:00-17:00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

EVIDENSIA DJURKLINIKEN KRISTIANSTAD


Utvecklingen går snabbt framåt inom veterinärområdet. Det kommer ständigt nya rön. Vi arbetar uteslutande med hundar, katter samt övriga smådjur och får därigenom möjlighet att fördjupa våra kunskaper inom dessa speciella djurslag.
 
Vi använder nya metoder och senaste apparaturen anpassad för hundar och katter. Personalen håller sig ajour med utvecklingen genom återkommande fortbildning.  Vi utför medicinska utredningar. Med röntgen, ultraljud, egen laboratorieverksamhet och välutrustad operationsavdelning hjälper vi ditt djur på bästa sätt. Stor vikt lägger vi på förebyggande vård och kostrådgivning. 
Vår målsättning är att kombinera kvalificerad, uppdaterad smådjurssjukvård/friskvård till din hund eller katt med ett personligt bemötande. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig och ditt djur här.
 
300 kvm ger oss större möjlighet att hjälpa våra patienter på bästa sätt. Vi har också fått stora ytor till foderförsäljning och tillbehör som gör hund/kattlivet glatt. Vi säljer Hills och Specific´s välkända kvalitetsfoder. Koppel, leksaker, glukosaminer och tillbehör för pälsvård väljer vi med omsorg.
 

SEDAN SLUTET AV SEPTEMBER 2012 ÄR KRISTIANSTAD/ÅHUS VETERINÄRMOTTAGNING EN DEL AV EVIDENSIA DJURSJUKVÅRD AB LÄS MER UNDER NYHETER. 

 
 
Här finns Resurserna - Kunskapen och Omtanken!
Gratis parkering när du besöker oss så klart.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved