Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Kungälv

Utmarksvägen 20
442 39 Kungälv

Öppettider

Måndagar 7.00-20.00 (v25-34: 7 - 18)
Tisdag - fredag 7.00 - 18.00
Lördag 10-13, endast butik

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 0303 - 184 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Betalning

 
På Djurkliniken Kungälv betalas alla vårdkostnader direkt efter avslutat besök eller behandling. Betalning sker med kort och vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Från 1 oktober 2016 kommer det inte längre vara möjlighet att betala med kontanter, då vi går över till att vara en kontantfri klinik. Detta för att öka säkerheten för både medarbetare och kunder genom att minska risken för rån och inbrott. Vi har inte någon möjlighet att ge kredit eller fakturera. 

Under kontorstid finns det möjlighet att direktreglera med försäkringsbolaget om du har ditt djur försäkrat. Hos Agria går det bra även kvällstid. Direktreglering  innebär att vi kontaktar ditt försäkringsbolag för att få reda på hur stor del av beloppet försäkringsbolaget betalar. Du behöver då endast betala din självrisk till oss. Resterande belopp betalar försäkringsbolaget direkt till oss. De exakta villkoren beror på vilket försäkringsbolag du har. Vi tar ut en mindre avgift för att göra denna direktreglering.

Vid registrering i receptionen ska du anmäla ditt försäkringsbolag och försäkringsnummer.

Det finns också möjligheter att söka ett Djurvårdskonto hos Resurs Bank.

Med ett agriakort får du en del rabatter och du kan också dela upp din betalning hos anslutna veterinärer. Du kan ansöka om agriakort även om du har ditt djur försäkrat i ett annat försäkringsbolag.
Betalning för vård på Djursjukhuset Norra Halland.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved