Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Kungälv

Utmarksvägen 20
442 39 Kungälv

Öppettider

Måndagar 7.00-20.00 (v25-34: 7 - 18)
Tisdag - fredag 7.00 - 18.00
Lördag 10-13, endast butik

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 0303 - 184 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Rehab

 

Rehabilitering och friskvård är en viktig del av djursjukvården. Det används för att bygga upp och stärka kroppen både förebyggande och efter skador och/eller sjukdom. 

För våra patienter som har behov av rehabilitering sammarbetar vi med Evidensia Djursjukhuset Göteborg. Där jobbar Marie-Louise Björk, hon är Friskvårdskonsulent och utbildad inom fysioterapi och rehabilitering. För hundar som remiteras från oss efter en operation är första besöket kostnadsfritt.  

Djursjukhuset Göteborgs rehab och friskvård arbetar mycket förebyggande för att bygga upp tex jakt- och/eller tävlingshundar till friska starka individer och därmed minska risken för skador.  De arbetar även med överviktiga individer där träning i kombination med kostrådgivning ger de optimala förutsättningarna för att gå ner i vikt. Hundar/katter med artros eller stelhet i lederna kan få bra hjäp till ökad rörlighet och styrka genom individuellt anpassad träning.

Rehab på Djursjukhuset Göteborg och Marie-Louise kan ni nå på telefon 031-7079885. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved