Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Kungälv

Utmarksvägen 20
442 39 Kungälv

Öppettider

Måndagar 7.00-20.00 (v25-34: 7 - 18)
Tisdag - fredag 7.00 - 18.00
Lördag 10-13, endast butik

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 0303 - 184 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Bilddiagnostik

 
 

RÖNTGEN


Kliniken har en modern röntgenutrustning för undersökning och diagnostik. Röntgen är ett snabbt, säkert och pålitligt sätt att undersöka ett djur. Undersökningen är smärtfri, men vissa djur kan känna sig oroade av själva situationen. Det kan därför vara bra om matte eller husse är med och hjälper till att hålla sitt djur. Det har en lugnande effekt. Om djuret har ont eller är oroligt, kan man behöva ge lugnande medel, men djuret är alltid vid medvetande.
Röntgen används till en lång rad undersökningar. Man kan studera hårda delar av kroppen som skelett och leder, men också mjuka som hjärta och lungor. 

ULTRALJUD


På kliniken har vi ultraljud. Vi erbjuder bland annat dräktighetsundersökningar. Dessa görs säkras från dräktighetsdygn 30. Vi genomför också undersökningar av bukens olika organ. Arbetet med ultraljudsundersökningar på kliniken är i dagsläget under uppbyggnad.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved