Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Kungälv

Utmarksvägen 20
442 39 Kungälv

Öppettider

Måndagar 7.00-20.00 (v25-34: 7 - 18)
Tisdag - fredag 7.00 - 18.00
Lördag 10-13, endast butik

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 0303 - 184 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Operation

 
På vår operationsavdelning utför vi alltifrån små till stora ingrepp. Vi har en fullutrustad operationsavdelning och veterinärer med stora kunskaper inom kirurgi.
Operationsavdelningen utför planerade operationer samt akuta fall som kommer in på kliniken.

Inför en planerad operation ska djuret vara fastad sedan kl 22 kvällen innan (gäller ej kanin och marsvin, dessa djur måste äta). Fri tillgång på vatten får de ha hela tiden. Hundar är bra om de kan badas dagen innan för att vara så rena som möjligt, detta minskar infektionsrisken. Tänk på att rasta hunden väl innan den lämnas på morgonen.

Alla djur lämnas på kliniken på morgonen. Djuren undersöks och får förberedande medicinering inför operationen. De flesta ingrepp planeras så att djuret kan åka hem på eftermiddagen. Större eller mer smärtsamma ingrepp kan kräva längre eftervård på kliniken.

Kirurgiska ingrepp kräver höga krav på hygien, man får därför som djurägare inte vara med sitt djur i operationssalen eller under förberedelserna. En djursjukvådare assisterar veterinären under operationen och övervakar djuret under narkosen från att de somnar tills de vaknar igen.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved