Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Mölndal

Lantbruksgatan 6
431 47 Mölndal

Öppettider

Måndag, onsdag, torsdag: 8 - 18
Tisdag: 8 - 19 Fredag: 8 - 17
Obs avvikande tider i sommar!

Kontakta oss

031 - 41 71 00
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Tandvård

 
Tänder och munhåla är ett område som får allt större betydelse för våra djurs hälsa och välbefinnande. Bra munhygien genom tandborstning och regelbundna kontroller kan förebygga att det blir större problem i högre ålder.

Tandsten är tyvärr vanligt på framför allt äldre hundar och katter men kan förekomma i alla åldrar. Mindre hundraser kan få det redan i ung ålder. Obehandlad tandsten kan leda till tandlossning och infektioner. Andra vanliga problem är hundar och katter som slår av sina tänder, mjölktänder som sitter kvar, tandlossning och dålig andedräkt. Många av dessa skador kan vara svåra att upptäcka och syns bara på tandröntgen.

De flesta åtgärderna utför våra leg djursjukskötare, men när det behövs mer avancerade ingrepp är det vår tandläkare Lars Hallgren som utför dem.

Vi gör munsaneringar, borttagande av tandsten och plack samt polering av tänderna och borttagning av lösa, dåliga tänder, och behandling av olika sjukdomar och skador i munhåla och tänder.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved