Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Nacka

Planiavägen 11
131 54 Nacka

Öppettider

Måndag - torsdag 7.00 - 21.00
Fredag 7.00 - 17.00

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 08 - 716 52 53
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Kliniken

 
VI EXPANDERAR!
 
I januari 2014 blev det klart att den efterlängtade expansionen blir verklighet. Nacka Djurklinik har sen flytten 2005 från Alphyddevägen varit i ett stadigt växande behov av en större kostym.

Efterfrågan på våra tjänster har ökat i samma takt som det intilliggande Sickla Köpkvarter vuxit kraftigt, den allmänna utflyttningen mot Nacka, Gustavsberg och Värmdö ökat och djurantalet i närområdet gått upp.

Under 2011 började behovet av att expandera bli så pass stort att  vi insåg att om det inte löser sig inom den befintliga hyressituationen måste vi börja se oss om efter andra möjliga lokaler, men med en fantastisk tur löste sig situationen för oss i januari och vi ser nu fram emot att kunna ta emot våra kunder och patienter i skräddarsydda, fräscha lokaler med ytterligare utrustning och kompetenshöjning i personalen.

Här finns bilder på våra lokaler.

Välkommen in för en titt i verkliga livet också!
Djurkliniken Nacka, veterinär djurvård.
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved