Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Nacka

Planiavägen 11
131 54 Nacka

Öppettider

Måndag - torsdag 7.00 - 21.00
Fredag 7.00 - 17.00

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 08 - 716 52 53
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

REBECCA BERG DVM


DIPLOMATE ACVIM, ECVIM


Djurkliniken Nacka erbjuder dig och ditt djur möjlighet att boka tid hos en internationell specialist i internmedicin.

Rebecca Berg utbildade sig till veterinär i Budapest och sedan gjorde hon sin specialistutbildning, internship, inom hund och katt på Ohio State University och fortsatte med ett treårigt recidency inom internmedicin på UC Davis i Kalifornien. Där undervisade hon också i internmedicin. Som färdig Diplomate i internmedicin startade hon sedan tillsammans med ett 30-tal kollegor ett specialistdjursjukhus på Manhattan, där hon jobbade kvar i fyra år. Hemlandet Sverige lockade dock, och de senaste två åren har Rebecca arbetat som chefsveterinär på Specialistdjursjukhuset Hund och Katt, Strömsholm.

Rebecca berättar att arbetet inom internmedicin kan jämföras med att lägga ett komplicerat pussel, där alla bitar ska falla på plats. Området är brett och Rebecca tar emot patienter med problem som kan innefatta ett eller flera organsystem. Exempel på internmedicinska sjukdomar är diabetes, njursjukdomar, högt blodtryck, andningsbesvär, problem med mag- och tarmkanal, immunsjukdomar och blodsjukdomar. Dessa problem kan vara akuta eller kroniska. Ofta träffar Rebecca patienter som redan varit hos andra veterinärer och sedan remitterats vidare.
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved