Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Nacka

Planiavägen 11
131 54 Nacka

Öppettider

Måndag - torsdag 7.00 - 21.00
Fredag 7.00 - 17.00

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 08 - 716 52 53
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Den sista vilan

 
VI FÖRSTÅR ATT DET SISTA AVSKEDET ÄR EN SVÅR STUND OCH DÄRFÖR GÖR VI VÅRT BÄSTA FÖR ATT SE TILL ATT DET BLIR ETT FINT OCH STILLSAMT AVSKED.

De flesta djur får först en lugnande injektion för att bli avslappande och slippa uppleva stress.  Därefter ges en överdos av sömnmedel som leder till att hjärtat slutar slå och andningen upphör.  För djuret är det ett lugnt och fridfullt sätt att somna in på.  En veterinär lyssnar sedan på hjärtat med stetoskop för att säkerställa att hjärtljuden upphört.
Vi hjälper till att ombesörja kremeringen. Om så önskas finns möjlighet att få sitt djur kremerat separat för att kunna få tillbaka askan. Vi anlitar Mälardalens smådjurskrematorium.

Läs mer på www.malardalensdjurkrem.se  »
Djurkliniken Nacka avlivning.
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved