Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Nacka

Planiavägen 11
131 54 Nacka

Öppettider

Måndag - torsdag 7.00 - 21.00
Fredag 7.00 - 17.00

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 08 - 716 52 53
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Utredning och diagnostik

 
RÖNTGEN
Vår digitala röntgen används flitigt vid utredningar av både hältor och internmedicinska besvär. Vi utför röntgen av höft-, knä- och armbågsleder för avläsning av SKK.
Läs mer på Svenska KennelKlubbens hemsida »
 
ULTRALJUD
Kliniken är utrustad med ett ultraljud som används vid såväl dräktighetsdiagnostik som undersökning av internmedicinska sjukdomar.
 
TANDRÖNTGEN
I anslutning till operationsavdelningen finns en ultramodern digital tandröntgen  ett värdefullt hjälpmedel vid tandundersökningar och andra besvär från munhålan. Klinkens tandteam består av specialutbildade och tandintresserade veterinärer och sköterskor.
 
LABORATORIUM
Vi erbjuder ett modernt och välutrustat laboratorium där analyserna kan utföras medan du väntar. Vi har ett gott samarbete med externa laboratorier i Sverige och utomlands, för de analyser som inte kan utföras på plats.
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved