Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Norrköping

Linnégatan 38
602 23 Norrköping

Öppettider

Måndag: 08.00 - 17.30
Tisdag: 08.00 - 19.00
Onsdag, torsdag: 08.00 - 17.30
Fredag: 08.00 - 17.00

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 011 - 15 98 10
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Butik

 
Reception
Väl synlig och lättillgänglig i väntrummet ligger vår reception. Har du en bokad tid ber vi dig att du anmäler dig i receptionen. Kommer du och ditt djur för första gången ber vi dig dessutom att fylla i en anmälningslapp med de uppgifter vi behöver för att lägga upp en journal. Därefter får du sitta ned i vårt väntrum. Vi har två olika delar i väntrummet som du kan välja mellan.

Vi försöker alltid ha så lite väntetid som möjligt men ibland kan akuta händelser göra att det blir en viss fördröjning.

I väntrummet har vi även en våg som du kan använda dig av för att kontrollera ditt djurs vikt. Vi har många patienter på olika dietprogram som kommer in någon gång i månaden bara för att väga sig.
 
Betalning sker med betal- eller kreditkort. Av säkerhetsskäl hanterar vi inte längre kontanter på Djurkliniken. Vi kan inte ge kredit eller fakturera.
Läs om försäkring och betalning »
 
Foder och försäljning
I väntrummet har vi även en välsorterad foderbutik. Klinikens veterinärer och djursjukvårdare är utbildade i kostrådgivning och kan hjälpa till att hitta rätt foder med hänsyn till ålder, vikt, aktivitetsnivå m.m.Vi säljer både frisk- och medicinskt foder. Med friskfoder menas vanligt fullfoder för friska djur i olika åldersgrupper. Medicinskt foder är specialfoder vid olika sjukdomstillstånd, t es njur- och/eller leversjukdomar, urinsten, diabetes, övervikt eller allergier. Medicinskt foder säljs endast i samråd med veterinär. Vi säljer foder från Specific, Hills och Royal Canin.

Pga av utrymmesskäl har vi främst lager på Specifics och Hills fodersortiment men tar gärna hem ej lagerförda varor från ovan tre nämnda tillverkare på beställning! Prata med personalen om du vill specialbeställa foder.

Vi har även ett urval av vårdprodukter för mag- och tarmproblem, schampo och hud, öron- och munrengöring, ögon samt en del andra receptfria produkter som ofta efterfrågas.
 

KONTANTFRITT FRÅN 1 novEMBER 2016


Av säkerhetsskäl kommer vi från och med 1 november 2016 inte längre att hantera kontanter på Djurkliniken Norrköping. Det är av omtanke för våra medarbetare eftersom kontanthantering innebär en större risk för rån och inbrott.
 
I vår kundklubb får du hälsotips, fina erbjudanden och kloka råd, så bli medlem i Evidensiaplus redan idag!

Varje gång du handlar för 300 kr i vår butik får du en stämpel i bonuskortet.
Du får dessutom stämplar när du vaccinerar, ID - märker eller tar bort tandsten på ditt djur, när behandlingen kostar minst 300 kr. När du samlat 10 stämplar får du 150 kr rabatt på nästa köp.
Evidensiaplus, kundklubb med många förmåner för ditt djur.
Ladda ner pdf med information om Specific foder »
Till film om Specific foder »

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved