Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Norrköping

Linnégatan 38
602 23 Norrköping

Öppettider

Måndag: 08.00 - 17.30
Tisdag: 08.00 - 19.00
Onsdag, torsdag: 08.00 - 17.30
Fredag: 08.00 - 17.00

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 011 - 15 98 10
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Inför besöket

 
Beställ en tid i förväg på telefon telefon 011-15 98 10.
 
När man besöker oss första gången behöver man fylla i en blankett med uppgifter om djuret och ägaren. Det behöver göras för att vi ska kunna föra journal på rätt sätt. Om ni har möjlighet är det bra om det görs redan innan besöket. Skriv ut blanketten här, fyll i den och ta med den till oss. Om ni inte har den möjligheten är det bra om ni kommer lite före bestämd besökstid så att ni har god tid att fylla i blanketten. Tack för hjälpen!

Vaccineringar kan göras på våra Drop-in tider.
Tag med vaccinationsintyg eller stamtavla vid vaccinationer.
 
Kontrollera gärna temperaturen på Ditt djur innan telefonkontakt.
Hundar har en normaltemperatur mellan 38,0 – 39,0.
Katter har en normaltemperatur mellan 38,5 – 39,0.
 
Många undersökningar görs bäst om Ditt djur inte ätit innan besöket. Hör med vår personal när Du bokar Din tid.
 
Om Du misstänker att hunden har ohyra, hosta, diarré eller annan smittosam åkomma, ber vi att Du väntar med Din hund i bilen eller utanför Kliniken tills vi har möjlighet att släppa in er i ett behandlingsrum direkt. Anmäl i receptionen att ni har kommit men lämna kvar hunden utomhus. Om din hund ska besöka veterinären för klåda eller andra hudproblem så ber vi dig att fylla i och skriva ut det frågeformulär vi förberett för detta. Fyll i uppgifterna så långt det går och ta med det ifyllda formuläret till besöket
 
Rasta gärna Din hund innan besöket. Undantag är om det ska lämnas ett urinprov eller om ett ultraljud ska göras på livmoder eller urinblåsa.
 
När Ditt djur är hos oss för första gången ber vi Dig fylla i patientuppgifterna på en blankett som finns i receptionen.
 
Om Ditt djur är försäkrat och ska gå igenom en större utredning eller operation ber vi Dig att ha försäkringsnumret till hands.
 
Tänk på att alla vårdkostnader sker mot kontant betalning eller med kort i anslutning till besöket. Vi kan tyvärr ej erbjuda vård mot kredit eller faktura.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved