Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Norrköping

Linnégatan 38
602 23 Norrköping

Öppettider

Måndag: 08.00 - 17.30
Tisdag: 08.00 - 19.00
Onsdag, torsdag: 08.00 - 17.30
Fredag: 08.00 - 17.00

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 011 - 15 98 10
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Medarbetare

 
Veterinärer
 
Måns Röken

Chefveterinär, Specialist i hundens och kattens sjukdomar

Tog veterinärexamen 2001 och blev specialist i hundens och kattens sjukdomar 2009.

 

Mina veterinära intresseområden är främst rörelsestörningar, hudproblem och kirurgi. Jag har arbetat på flera djursjukhus och djurkliniker och därigenom fått stor erfarenhet av medicinska utredningar samt en bred erfarenhet av olika sjukdomsproblem hos hundar och katter.

 

Anställd på Djurkliniken Norrköping sedan 2014. Född och uppvuxen i Kolmården. Under de senaste dryga 20 åren har jag levt och arbetat i Linköping, Uppsala, Södertälje, Motala, Stockholm, Göteborg och Jönköping innan jag till sist återvänt hem till Peking!

Mer
Caroline Caldemar

Leg. Veterinär

Leg. Veterinär sedan 2010. Har både svensk och ungersk veterinärlegitimation då jag tog min examen i Budapest.

 

Mina veterinära specialintressen är framförallt mjukdelskirurgi, odontologi och ögonsjukdomar men även friskvård. Är även en av klinikens tre certifierade hygienombud.

 

Jag är anställd på Djurkliniken Norrköping sedan 2013 men har sedan 2010 arbetat både på Djurkliniken Norrköping och på Evidensia Valla Djursjukhus.

 

I grund och botten är jag en riktig hästtjej men just nu är dvärgpinschern Vilja enda djuret i familjen. På fritiden tränar jag militärträning.

Mer
Jessica Haraldsson

Leg. Veterinär

Jag tog examen 2013.

 

Veterinära specialintressen är ultraljud buk och hjärta, kardiologi, odontologi (tandvård), mjukdelskirurgi. Är anställd på kliniken sedan november 2014.

 

På fritiden gillar jag hemmamys med tv-serier/film, brädspel, datorspel, böcker. Tränar pole fitness. Spelar golf på Bråvikens GK sedan barnsben.

Mattias Hellstedt

Leg. Veterinär

Examensår 2015.

 

Mitt specialintresse är akutvård.

 

Anställd på Djurkliniken Norrköping sedan 2014 och arbetar även på Evidensia Valla Djursjukhus i Linköping några dagar i veckan.

 

Hemma finns katterna Sigge och Iris samt Labradorerna Kitty och Kira. Spelat gitarr sen 1998!

Outi Lahtinen

Leg. Veterinär

Tog veterinärexamen 2006 i Finland, Helsingfors Universitet

 

Veterinära specialintressen är odontologi och intermedicin.

 

Anställd sedan 2008 på Djurkliniken Norrköping.

 

Jag har en 13-årig västgötaspets som heter Werner, och tycker om löpning, yoga, umgås med familj & vänner. Pratar både svenska och finska.

Anna Maria Estensson

Leg. Veterinär

Lennart Nilsfors

Konsult, ultraljudsdiagnostik

Leg djursjukskötare
Elisabet Hallgren

Leg. Djursjukskötare

Tog examen i Skara 2007.

 

Jag trivs bra på klinikens alla avdelningar men har alltid haft ett extra intresse för operation och narkos.

 

Anställdes på Djurkliniken Norrköping 2016.

 

Jag älskar träning för både två och fyrbenta! Har en kooikerhund som heter Nova som jag har tränat och tävlat agility med. Har även en helsvart huskatt som heter Snövit :) Fritiden spenderas annars mest med familj och goda vänner.

Mer
Emelie Tyrén

Leg. Djursjukskötare

Examen 2010 i Skara. Intresserad av och ansvarig för laboratoriet och laboratorieutrustningen på kliniken.

 

Anställd sedan 2010.  

 

Har en blandrashund (Pomeranian/Lhasa apso) och en Norsk skogkatt. Jag tycker om att träna (ffa dans och löpning) samt umgås med familj och vänner.

Ida Lagerbäck

Leg. Djursjukskötare Föräldraledig

Jennie Palmgren

Leg. Djursjukskötare

Tog examen som Leg. Djursjukskötare 2012, dessförinnan djursjukvårdare sedan -98. Anställd på Djurkliniken Norrköping sedan -02. Djurtandsköterska som brinner för klinikens tandavdelning och patienterna där.

 

Började karriären på en klinik i England och har sedan arbetat på ett par andra kliniker (Evidensia Valla och Roslagstull) innan jag började i Norrköping. Bor i Kolmården med min familj. Inga egna djur nu men har haft katter och hållit på med hästar tidigare.

Mer
Karin Stafström

Leg. Djursjukskötare

Tog examen som Leg. Djursjukskötare 2011 och har dessförinnan arbetat som djursjukvårdare här på kliniken sedan 1994. Jag har under åren arbetat på klinikens alla avdelningar men just nu arbetar jag nästan bara på polikliniken/mottagningen, där jag är förman. Har gått flera kurser inom bland annat anestesi, dermatologi och foderrådgivning. Ett intresseområde som jag brinner extra mycket för är hudproblem & allergier, främst på hund.

Har alltid haft hund och har tränat både lite lydnad, agility och viltspår samt har haft lite framgångar i utställningsringen. Nu har jag bara en hund, en Lancashire Heeler tik som heter Alma. Fritiden spenderar jag gärna genom att resa, åka ut på sjön eller var ute i trädgården.

Har tidigare arbetat några år på Vrinnevisjukhuset på ortopedkliniken, som undersköterska.
Mer
Lina Weissmann

Leg. Djursjukskötare

Tog examen 2013. Jobbat som djursjukvårdare på kliniken sedan 2002. Började först som elev på Norsholms Djursjukhus 2002.

 

Jag arbetar både på operationsavdelningen och mottagningen.
Jag har gått kurser inom många olika områden. Bl.a. flera olika anestesikurser. Specialintressen är anestesi, hygien och "hundbemötande". Jag är ett av klinikens tre hygienombud och även handledare för elever som gör praktik hos oss.

 

Jag har inga egna djur nu (bara människovalpar) men jag lånar hund ibland och tar hand om en häst :)

Mer
Maria Asklund

Leg. Djursjukskötare

Tog examen år 2000.

 

Anställd på Djurkliniken Norrköping sedan 2013. Har tidigare arbetat 13 år på djursjukhuset i Norsholm. Arbetat på alla avdelningar men träffas nu oftast på polikliniken och i telefon.

 

Brinner för vårdhygien och är en av klinikens tre hygienombud.
Gillar kund- och patientmöten, omvårdnad och hanteringsträning av hund.

 

Hundträning och tävling har alltid varit mitt huvudintresse men ligger nu vilande då jag är nu hundlös. I familjen finns nu 2 pigga gerbiler!

Mer
Maria Buss

Leg. Djursjukskötare

Sarah Sandell Purvins

Leg. Djursjukskötare

Specialintressen är diabetes och övervikt på katt

 

Anställd på kliniken sedan 2016 men har tidigare arbetat på Evidensia Valla Djursjukhus sen 2009, och nu endast helgjourer.

 

Uppfödare av Burmakatter.
6 katter, 1 Dvärgpinscher och 1 Staffordshire Bullterrier finns i familjen

Åsa Tapper

Leg. Djursjukskötare

Tog examen från djursjukskötarutbildningen i Skara 2003.

 

Är förman på operationsavdelningen. Efter examen har jag jobbat mest med narkos och tandproblem, och går just nu en 2-årig fördjupningsutbildning med narkos och smärtlindring i focus.

 

Anställd sedan 2003 i Evidensia, sedan 2015 på Djurkliniken Norrköping.

 

Jag har en Cairnterrier som heter Saga och en islandshäst som heter Spraekur. Mycket av min fritid spenderas därför i skog och mark med hundar och hästar.

Mer
Djurvårdare
Elvira Sundqvist

Djurvårdare på utökad nivå

Tog studenten sommaren 2015 från himmelstalundsgymnasiet. Där blev jag utbildad djurvårdare på utökad nivå.

 

Började jobba på Evidensia Specialistdjursjukhus Strömsholm hösten 2015 och jobbade där till våren/sommaren 2016, då jag började här på Djurkliniken Norrköping.

 

Jag äger en australian shepherd och hans namn är Fokus. På fritiden så tränar jag och Fokus mycket lydnad som både han och jag brinner för.

Mer
Emelie Backelund

Djurvårdare på utökad nivå

Tog examen grundnivå 2013, utökad nivå 2016.

 

Jobbat på Djurkliniken Norrköping sedan 2013.

 

Jobbar främst i receptionen, vilket passar bra då jag har intresse av kundmöten och kundservice. Trivs bra i den positionen där man blir lite som spindeln i nätet!

 

Fritiden spenderar jag gärna ute i skärgården med segelbåten den tiden av året det passar, i övrigt pyssla om hus och hem samt umgås med vänner och familj.

Mer
Emily Johansson

Djurvårdare på utökad nivå

Anställd sedan 2015, och har även gjort praktik i 6 månader på kliniken år 2003.  

 

Jag ansvarar för sterilavdelningen, sköter kontakt gällande personalkläder och tvätt, och även beställning av förbrukningsartiklar och material.  

 

Har en huskatt och en helig birma hemma, även två kaniner, en lejonhuvad och en gotlandskanin. Mina intressen är ridning och yoga.

Mer
Fler medarbetare
Gabriella Karp

Klinkchef

Klinikchef för Evidensia djurkliniken Norrköping och Evidensia Valla Djursjukhus Linköping.

 

Tog veterinärexamen 1986 men har förutom ett par korta inhopp som distriktsveterinär i slutet på 80-talet inte arbetat som veterinär med djursjukvård utan varit verksam inom laboratoriebranschen tills jag började som klinikchef. Anställd på kliniken sedan 2016.

 

Tycker om att spela boule, att resa, rida på islandshästar och odla blommor på min kolonilott. Har för tillfället inga egna djur, men har tidigare haft både katt och hund.

Mer
Sandra Björk

Butik- och receptionsansvarig

Kund- och butiksansvarig, kundklubbsvärd och ansvarig för reception.
Sköter klinikens facebooksida, hemsida (med god hjälp av Åsa Murhed) kampanjer och kundaktiviteter.

 

Anställd sedan 2013, även tidigare anställd 2001-2007 som djursjukvårdare. Har arbetat på Evidensia Valla Djursjukhus 99-01, och även jobbat som läkemedelskonsulent 2007-2013.

 

Stort intresse för kundservice, kundmöten och foder/näringslära.
Tycker om att träna och rider regelbundet.

 

Har tidigare haft hundar av raserna rottweiler och border collie men just nu räcker fritiden bara till 2 st gosiga marsvin vid namn Elvis & Alfons.

Mer

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved