Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Norrköping

Linnégatan 38
602 23 Norrköping

Öppettider

Måndag: 08.00 - 17.30
Tisdag: 08.00 - 19.00
Onsdag, torsdag: 08.00 - 17.30
Fredag: 08.00 - 17.00

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 011 - 15 98 10
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Djursjukvårdspriser

 
Varför priser, speciellt vid operativa ingrepp, kan skilja sig mellan större djurkliniker och mindre veterinärpraktiker.

På större djurkliniker och djursjukhus arbetar vi mycket med hög säkerhet för djuren. Vi använder oss av inhalationsnarkos och har förutom veterinärer, narkosutbildad personal och modern narkos- och operationsutrustning som övervakar djuret och narkosen hela tiden. För att kunna hålla den här höga säkerhetsnivån investerar vi mycket i utbildning, kontinuerlig kompetensutveckling av personal, modern narkos- och operationsutrustning och ändamålsenliga lokaler. Tack vare kompetent och välutbildad personal och bra utrustning har vi också större möjligheter och beredskap om något skulle hända under narkosen – vilket alltid är en risk.

Vi har även en sträng hygienpolicy och arbetar mycket med engångsmaterial och desinfekterande åtgärder för att undvika att få in smittor och resistenta bakterier i vår verksamhet. Större kliniker och djursjukhus har även många gånger förlängda öppettider, jourtider och dygnet runt tillgänglighet vilket är kostsamt att bedriva men en självklar service för våra djurägare.

På mindre enheter har man inte alltid dessa kostnader och det är då lättare att hålla lägre priser.

Vi kommer inte att kunna konkurrera med dessa lägre priser. Vi har heller inte detta som mål. Vårt mål är att erbjuda vård av hög kvalitet och största möjliga säkerhet för våra djurägare, vilket kostar även oss stora summor.

Vi hoppas med dessa rader ha förklarat prisbilden på våra tjänster och varför skillnader kan förekomma. Vid frågor vänd er gärna till oss eller någon i vår personal som gärna berättar mer.
Priser Djursjukvård Norrköping.
Priser Djursjukvård Norrköping.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved