Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Norrköping

Linnégatan 38
602 23 Norrköping

Öppettider

Måndag: 08.00 - 17.30
Tisdag: 08.00 - 19.00
Onsdag, torsdag: 08.00 - 17.30
Fredag: 08.00 - 17.00

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 011 - 15 98 10
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Prisuppgift inför besök eller operativt ingrepp

 
Fråga gärna efter en prisuppgift inför ert besök.
En prisuppgift sätts samman av den faktiska kostnad vi har för en viss åtgärd (material, mediciner, narkos mm) samt en uppskattning av den tid, kompetens och personella insats som krävs för att hjälpa ert djur på absolut bästa sätt. Behöver ert djur komma in akut försöker vi så långt det går att hitta en tid för detta. Vid akuta besök tillkommer en akutavgift och ett akutarvode. Detta för att akuta fall tas in utöver de planerade besöken och kräver ofta både mer personal, tid och övervakning.
 
När vi lämnar en prisuppgift utgår vi alltid från normalfallet. Vi baserar prisuppgiften även på den information som ni djurägare ger oss om ert djur. Ibland upptäcks dock oväntade saker vid till exempel en undersökning. Vi kan behöva revidera vårt pris både uppåt eller neråt på grund av att vården/behandlingen blir mer/mindre krävande än vad som kunde förutsägas. När det gäller inneliggande djur, operation eller tandbehandlingar försöker vi alltid att ringa er för att stämma av åtgärder och priser som behöver justeras.

Prisuppgifterna gäller alltid vid normal behandling, okomplicerad läkning och att veterinärens instruktioner om eftervård följs på korrekt sätt. Skulle komplikationer uppstå kan det komma att kräva fler besök och /eller åtgärder och detta kommer då att kosta mer.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved