Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Norrköping

Linnégatan 38
602 23 Norrköping

Öppettider

Måndag: 08.00 - 17.30
Tisdag: 08.00 - 19.00
Onsdag, torsdag: 08.00 - 17.30
Fredag: 08.00 - 17.00

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 011 - 15 98 10
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

information om recept och receptarvode

 
Recept som ställs ut i samband med en undersökning är på Djurkliniken Norrköping arvodesfria och ingår i undersökningsavgiften. Detta gäller både pappersrecept och e-recept (elektroniska recept).

För recept utan föregående besök, årlig förnyelse eller vid telefonkonsultation tar vi ett receptförskrivningsarvode på 130 kr.
Att ta ett receptarvode är standard i branschen och ska täcka den administrativa tiden för receptutställandet samt den summa kliniken i sin tur betalar för varje utställt recept.

Vid arvode för pappersrecept betalas detta arvode direkt i vår reception när kunden hämtar receptet.
Vid arvode för e-recept får kunden en faktura hem i brevlådan. Detta sköts av e-recept leverantören, i vårt fall ApoEx.

Enligt jordbruksverkets bestämmelser får en veterinär inte förskriva eller tillhandahålla läkemedel till djurhållare om det gått mer än fyra veckor efter undersökningstillfället.

Undantag görs vid behandling av sjukdomar eller andra tillstånd som kräver långvarig och kontinuerlig behandling, samt p-piller och vissa läkemedel mot parasiter. I dessa fall räcker det om veterinären har sett djuret under de senaste 12 månaderna.
Information om receptarvode.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved