Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Norrköping

Linnégatan 38
602 23 Norrköping

Öppettider

Måndag: 08.00 - 17.30
Tisdag: 08.00 - 19.00
Onsdag, torsdag: 08.00 - 17.30
Fredag: 08.00 - 17.00

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 011 - 15 98 10
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Betalning och försäkring

 

KONTANTFRITT FRÅN 1 novEMBER 2016


Av säkerhetsskäl kommer vi från och med 1 november 2016 inte längre att hantera kontanter på Djurkliniken Norrköping. Det är av omtanke för våra medarbetare eftersom kontanthantering innebär en större risk för rån och inbrott.
Hos veterinären på Djurkliniken Norrköping.
Om du har försäkring
Om ditt djur är försäkrat hjälper vi dig att göra en direktreglering. Detta innebär att vi kontaktar ditt försäkringsbolag för att få reda på hur stor del av beloppet försäkringsbolaget betalar. Du behöver då endast betala din självrisk (oftast grundsjälvrisk + en rörlig del på 10-25% av kostnaderna, enligt försäkringsvillkoren). Resterande belopp betalar försäkringsbolaget direkt till oss. De exakta villkoren beror på vilket försäkringsbolag du har. För en okomplicerad hantering behöver vi så tidigt som möjligt få veta om ni önskar direktreglering. Hos inneliggande patienter senast på förmiddagen den dagen patienten går hem. Vill du ha en direktreglering gjord tar vi en avgift (100 SEK) för detta. För att göra en direktreglering behöver vi ditt djurs försäkringsnummer i samband med registreringen i receptionen. Om du är osäker om din försäkrings villkor eller giltighet, kontakta alltid ditt försäkringsbolag!
Betalning på Djurkliniken Norrköping.
Betalning
Vi ser helst att du betalar med betal- och kreditkort. Samtliga betalkort accepteras utom American Express. Tyvärr har vi ingen möjlighet att erbjuda vård mot kredit eller faktura. Om du vill sätta en gräns för vad ditt djurs behandling får kosta är vi tacksamma om vi får veta detta så tidigt som möjligt. From 1 november tar vi inte längre emot kontanter.

Akutfall
Vi tar emot akutfall i den mån vi kan. Ring gärna innan så att vi är förberedda på att ni kommer. Det kan bli lite väntetid men vi tar in er så fort vi kan. En akutavgift/akuttillägg tillkommer vid alla akutfall. Detta på grund av att vår duktiga personal ofta hjälper djuret istället för att ta lunch eller gå hem på kvällen. Vad påslaget blir beror på vilken tid på dagen ni kommer in med ert djur.
Resurs Bank
Om du behöver dela upp din betalning kan du ansöka om kredit hos Resurs Bank. Du får 30 - 60 dagars fri kredit, utan ränta eller uppläggningsavgifter. Vi ser helst att du ansöker redan innan du kommer till Djurkliniken Norrköping, men om du inte gjort det kan vi hjälpa dig här, vardagar 8 -16.
Mer information om villkor (pdf) »
Här  ansöker du om kredit hos Resurs Bank »
Agriakortet/Wasakredit
Med ett agriakort får du en del rabatter och du kan också dela upp din betalning hos anslutna veterinärer. Du kan ansöka om agriakort även om du har ditt djur försäkrat i ett annat försäkringsbolag.

Grundkrav för att ansöka om agriakortet
Du ska vara minst 20 år gammal.
Du ska ha fast inkomst av tjänst eller pension.
Du ska vara folkbokförd i Sverige sedan minst 3 år.
Du får inte ha några betalningsanmärkningar.
Du ska vara fast anställd sedan minst 6 månader.

När du gör en ansökan genomförs en kreditbedömning där man tittar på uppgifterna i din ansökan. Blir ansökan beviljad skickas kortet till dig inom två veckor. I samband med det skickas din personliga pinkod hem till dig.

Med agriakortet får du 300 kronor rabatt på din fasta självrisk.
Du kan dela upp betalningen av ditt besök hos ansluten veterinär.
Du får förmåner och erbjudanden från Agrias Vänner, där Evidensia ingår. 
Hos oss får du 25 procent rabatt på grundvaccination (hund/katt/häst) upp till 15 månaders ålder. Säg till att du betalar med ditt Agriakort för att vara säker på att få din rabatt. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden/rabatter.

Ansök om agriakortet här: www.wasakredit.se/agriakortet/
Priser för veterinärvård
Ett besök hos veterinären kan bli kostsamt. Det beror på att djursjukvården, till skillnad från den vanliga vården, inte är subventionerad av skattemedel. Dessutom är veterinärvården momsbelagd med 25% . Vi försöker ändå att hålla priser som är rimliga. Våra priser ska inte bara täcka personalens kostnader utan även all vidareutbildning, teknisk utrustning, ändamålsenliga lokaler mm. som vi behöver i vår strävan efter att få djuren så friska som möjligt.
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved