Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Norrköping

Linnégatan 38
602 23 Norrköping

Öppettider

Måndag: 08.00 - 17.30
Tisdag: 08.00 - 19.00
Onsdag, torsdag: 08.00 - 17.30
Fredag: 08.00 - 17.00

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 011 - 15 98 10
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Id-märkning

 
 
Hund
Alla hundar som bor i Sverige måste vara ID-märkta enligt lag. Du måste också registrera ditt ägarskap i det centrala hundregistret på jordbruksverket. Det gör du genom att fylla i en ägaranmälan. Vid ägarbyte ska en ändringsblankett fyllas i. Valpar ska märkas före 4 månaders ålder. Om du skaffat en valp som inte är ID-märkt ska du göra det inom 4 veckor efter köpet.
Katt
För katter finns det ingen lagstiftning, men vi rekommenderar att du märker och registrerar din katt. När du märker din katt hos oss skickar vi in ID-uppgifter och ägaruppgifter till SKKs kattregister. Det kommer sen en faktura från dem till kattägaren. Det är en engångsavgift på 130 kr. När du betalat kommer katten med i registret. Även SVERAK har ett kattregister. Du kan anmäla din katt själv hos både SKK och SVERAK. Polisen har tillgång till ägarregistren dygnet runt.
 
Vanligen märks både hundar och katter med ett mikrochip under nackskinnet. Tatuering i örat kan också utföras, men utförs numera relativt sällan. Vid tatuering får djuret en lugnande spruta först vilket inte behövs vid chipmärkning.
Kommer en hund eller katt bort är det lätt att hitta rätt ägare om den är märkt och registrerad.

Länkar till mer information om registrering av hund och katt:
 
 
 
I vår kundklubb får du hälsotips, fina erbjudanden och kloka råd, så bli medlem i Evidensiaplus redan idag!

När du ID - märker ditt djur får du en stämpel i ditt bonuskort. Du får dessutom stämplar när du vaccinerar eller tar bort tandsten på ditt djur, när behandlingen kostar minst 300 kr. Och varje gång du handlar för 300 kr i vår butik får du en stämpel i bonuskortet. När du samlat 10 stämplar får du 150 kr rabatt på nästa köp.
Evidensiaplus, kundklubb med många förmåner för ditt djur.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved