Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Norrköping

Linnégatan 38
602 23 Norrköping

Öppettider

Måndag: 08.00 - 17.30
Tisdag: 08.00 - 19.00
Onsdag, torsdag: 08.00 - 17.30
Fredag: 08.00 - 17.00

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 011 - 15 98 10
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Receptförskrivning

 
För att säkert kunna behandla ditt djur på rätt sätt behöver vi undersöka det innan vi startar en behandling, därför skriver vi vanligtvis inte ut recept per telefon. Det finns även lagstiftning som reglerar detta.
 
I vissa fall krävs det att hunden eller katten står på mediciner under en längre tid och och då kan vi skriva ut recept per telefon. Då månar vi om att följa upp behandlingsresultatet med regelbundna återbesök. Veterinären bestämmer hur ofta det behövs för varje patient, men det är minst en gång om året. Detta för att ha medicineringen under kontroll och för att din bästa vän ska må bra.

Är du och ditt djur hos oss på ett besök ingår alltid ett recept utan arvode om ett sådant skrivs ut. För recept som skrivs ut per telefon eller utan ett bokat besök hos veterinär använder vi oss av e-recept. Arvodet för denna tjänst är 130 kr och faktureras direkt till er via ApoEx som hanterar e-recept.

  Du kan få djurmedicin på recept direkt hem i brevlådan!
  1. Be personalen på kliniken att kontakta Apovet med ditt recept
  2. Medicinen levereras normalt i din brevlåda nästa vardag (gäller varubrev upp till 2 kg, annars 1-3 dagars leveranstid)
  3. Du betalar den medföljande fakturan i efterskott (fraktkostnad tillkommer)
Läs mer på Apovets hemsida: www.apovet.se

Apovet är ett riktigt apotek med tillstånd av Läkemedelsverket. Alla beställningar kontrolleras av farmaceuter specialiserade på djurmedicin.

 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved