Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Norrköping

Linnégatan 38
602 23 Norrköping

Öppettider

Måndag: 08.00 - 17.30
Tisdag: 08.00 - 19.00
Onsdag, torsdag: 08.00 - 17.30
Fredag: 08.00 - 17.00

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 011 - 15 98 10
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Seniorkontroller

 
När din hund eller katt kommer upp i åren kan det vara klokt att göra en hälsoundersökning. Denna görs för att fånga upp förändringar i kroppen som på sikt kan orsaka besvär för djuret. Åldrande är i sig ingen sjukdom, men gör hunden/katten mer mottaglig för sjukdomar. Om vi kan upptäcka dessa sjukdomar i tidigt skede är det ofta möjligt att hjälpa hunden/katten till ett längre liv. Seniorkontroll görs på äldre djur utan några synliga sjukdomssymptom eller andra besvär. Självklart är du välkommen att göra en hälsokontroll även vid yngre år om du känner att behov finns. En seniorkontroll innefattar en klinisk undersökning och ett omfattande blodprov.
 
Seniorkontroll hund
Hundar räknas medicinskt som äldre när de passerat halva sin förväntade livslängd. Hos vissa, mycket stora raser kan detta medföra att de räknas som äldre redan vid 4-5 års ålder medan mindre raser inte räknas som äldre förrän vid 7-8 års ålder. Våra seniorkontroller för hundar gäller fr o m 7 års ålder.
Seniorkontroll katt
Katter räknas medicinskt som medelålders vid ca 7 års ålder. Den räknas som äldre vid ca 12 år. Våra seniorkontroller för katter gäller från 9 år.

 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved