Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Norrköping

Linnégatan 38
602 23 Norrköping

Öppettider

Måndag: 08.00 - 17.30
Tisdag: 08.00 - 19.00
Onsdag, torsdag: 08.00 - 17.30
Fredag: 08.00 - 17.00

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 011 - 15 98 10
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Tandvård

 
Tänder och munhåla är ett område som får allt större betydelse för våra djurs hälsa och välbefinnande. Bra munhygien genom tandborstning och regelbundna kontroller kan förebygga att det blir större problem i högre ålder.
 
Tandsten är tyvärr vanligt på framför allt äldre hundar och katter men kan förekomma i alla åldrar. Mindre hundraser kan få det redan i ung ålder. Obehandlad tandsten kan leda till tandlossning och infektioner. Andra vanliga problem är hundar och katter som slår av sina tänder, mjölktänder som sitter kvar, tandlossning och dålig andedräkt. Många av dessa skador kan vara svåra att upptäcka och syns bara på tandröntgen.
 
På kliniken finns ett separat tandvårdsrum och ny digital tandröntgen som används för att ställa diagnos och avgöra om och hur tanden ska tas bort. Här gör vi munsaneringar (borttagande av tandsten och plack samt polering av tänderna och borttagning av lösa, dåliga tänder) och behandling av olika sjukdomar och skador i munhåla och tänder. Vi har personal med särskild utbildning inom djurtandvård.
 
I vår kundklubb får du hälsotips, fina erbjudanden och kloka råd, så bli medlem i Evidensiaplus redan idag!

När du tar bort tandsten på ditt djur får du en stämpel i ditt bonuskort. Du får dessutom stämplar när du vaccinerar eller ID - märker ditt djur, när behandlingen kostar minst 300 kr. Och varje gång du handlar för 300 kr i vår butik får du en stämpel i bonuskortet. När du samlat 10 stämplar får du 150 kr rabatt på nästa köp.
Evidensiaplus, kundklubb med många förmåner för ditt djur.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved