Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Nyköping

Spinnarvägen 3
611 37 Nyköping

Öppettider

Måndag, torsdag: 8.00 - 18.00
Tisdag, onsdag, fredag: 8.00 - 17.00
Telefonen öppnar 7.30

Kontakta oss

Tel: 0155 - 26 73 60
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Betalning

 
 

Hos oss på Evidensia Djurkliniken Nyköping betalar du när besöket är avslutat, innan du lämnar kliniken. Vi tar emot alla vanliga bank- och kreditkort.

Av säkerhetsskäl kommer vi efter den 1 oktober 2016 inte längre hantera kontanter på vår djurklinik och du kommer därför inte att kunna betala kontant efter detta datum. Det är av omtanke för våra medarbetare eftersom kontanthantering innebär en större risk för rån och inbrott.
 
 

Via vårt samarbete med Resurs Bank och Agriakortet (Wasa kredit) kan vi även erbjuda delbetalning/faktura:

Delbetalning/faktura via Resurs Bank
Önskar du dela upp din betalning finns det möjlighet att göra det via Resurs Bank. Du får 30-60 dagars fri kredit, utan ränta eller uppläggningsavgifter. Enklast gör du en ansökan i receptionen vardagar mellan kl 8.00 och 16.00. Du kan även göra en ansökan hemifrån i förväg. Gör ansökan här. (länk till https://apponline.resurs.com/form/se8920)
 
Agriakortet/ Wasa Kredit
Med Agriakortet får du 300 kronor lägre fast självrisk och du kan välja att dela upp betalningen av ditt besök. Du får även förmåner och erbjudanden från Agrias Vänner, där Evidensia ingår. Hos oss får du 25 procent rabatt på grundvaccination (hund/katt/häst) upp till 15 månaders ålder.
Säg till att du betalar med ditt Agriakort för att vara säker på att få din rabatt. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden. Du kan ansöka om Agriakort även om du har ditt djur försäkrat i ett annat försäkringsbolag.

Ansök om Agriakortet här (länk https://www.wasakredit.se/agriakortet/)


 

 
För försäkrade djur kan vi då beloppet överstiger självrisken, erbjuda sk. direktreglering med försäkringsbolaget. Det innebär att vi i samband med besöket kontaktar ditt försäkringbolag som i de flesta fall direkt meddelar den summan de ersätter. Du som kund betalar då endast självrisken och ev. de ej ersättningsberättigade poster till oss.
Tänk på att försäkringsbolagen har olika villkor för ersättning beroende på vilken typ av försäkring du valt till ditt djur. Vi kan därför inte svara på hur mycket som kommer ersättas vid ditt djurs besök. Kontakta alltid försäkringsbolaget för frågor om ersättning.

 
Ta alltid med försäkringsbrevet vilket underlättar kontakten med ditt försäkringsbolag.
 
Vi vill att du som kund och djurägare ska vara delaktig i beslut som rör ditt djur, både i rekommenderade undersökningar och behandlingar men också vara informerad om kostnader. Fråga gärna om kostnaderna under besöket.
 
Betalning för vård på djurkliniken Nyköping
 

Generell information om priser på evidensia djursjukvård

Varje klinik och sjukhus inom Evidensia har sin egen prislista. För att få rätt information när du söker prisinformation på vår hemsida är det viktigt att du ser efter att prislistan gäller din hemmaklinik.

Alla kliniker och sjukhus har inte en prislista på hemsidan. Då kan du i stället ringa för att få en prisbild av önskad behandling. Ibland måste våra medarbetare göra en klinisk undersökning för att kunna ge prisinformation.

Hos oss får varje patient individanpassad vård. Det innebär att vi sällan kan veta i förväg vad en behandling kommer att kosta. För vissa behandlingar kan kostnaden variera från fall till fall, bland annat eftersom olika behandlingsalternativ passar olika patienter. Om det finns fler alternativ kommer den behandlande veterinären alltid föra en dialog med dig som djurägare om vilket alternativ som är mest optimalt. Vi kan heller inte veta i förväg exakt vad som kommer hända vid exempelvis en operation.

Om ditt djur blir inskrivet hos oss över dagen kommer vi att hålla kontakt med dig för att bland annat ge dig uppdaterad information om vilken summa behandlingen ligger på för tillfället. Vi strävar alltid efter att ge kostnadseffektiv vård.
 
En sak som kan vara bra att veta är att vård för djur inte är skattefinansierad, till skillnad mot vård för människor. Det innebär att det är djurägaren som bekostar vården. Det är en orsak till att många väljer att skaffa en försäkring.
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved