Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Nyköping

Spinnarvägen 3
611 37 Nyköping

Öppettider

Måndag, torsdag: 8.00 - 18.00
Tisdag, onsdag, fredag: 8.00 - 17.00
Telefonen öppnar 7.30

Kontakta oss

Tel: 0155 - 26 73 60
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Inför besöket

 
Vi tar emot efter tidsbeställning och även akut sjuka djur i mån av tid på vår mottagning. 
Ring 0155-26 73 60 för att boka tid eller om du vill komma akut.
 
Efter att du har anmält dig och ditt djur i receptionen visar en våra veterinärer och djursjukskötare/djurvårdare in er i ett behandlingsrum. Vår ambition är alltid att hålla angiven besökstid men det förkommer att ett brådskande akutfall kräver hjälp vilket kan medföra viss väntan. Vi ber om överseende med detta. Meddela receptionisten om en ev. försening skapar problem för dig.
 
Vid undersökning och diagnostisering har vi till vår hjälp laboratoriet där Lotta, leg. biomedicinsk analytiker, arbetar med att analysera både blod, urin, faces, hud och vävnadsprover. De flesta provsvar får redan du i samband med  besöket. Vissa prover skickas till externa laboratorium från vilka svaret kommer efter 3-14 dagar, beroende på analys.
 
Vi har modern digital röntgen och använder också ultraljud för att ställa eller bekräfta diagnoser. För att vara med vid själva röntgenundersökningen måste man enligt lag vara över 18 år och inte gravid.
 
Vid både röntgen -och ultraljudsundersökningar är oftast du som ägare med.
 
Vi vill att du som djurägare ska vara delaktig och väl informerad kring rekommenderade undersökningar och behandlingar. Och vi vill att du frågar oss om något är oklart.
 
Efter besöket sker betalningen i receptionen. I vår butik finns veterinärmedicinska dietfoder och kosttillkost. Om ditt djur blivit ordinerad speciell kost eller dyl. hjälper vi dig att välja det bästa.
 
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved