Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Nyköping

Spinnarvägen 3
611 37 Nyköping

Öppettider

Måndag, torsdag: 8.00 - 18.00
Tisdag, onsdag, fredag: 8.00 - 17.00
Telefonen öppnar 7.30

Kontakta oss

Tel: 0155 - 26 73 60
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

medarbetare

 
Anna Bergström

Chefveterinär

Jag har jobbat som veterinär sedan 2006, är tillbaka i Nyköping efter några år i Stockholm. Specialintresse kirurgi och ultraljud. Barn, make och hus tar största delen av fritiden men försöker även hinna med lite offshore båtracing.

Camilla Thunström-Backman

Klinikchef och Leg. Djursjukskötare

Började som djursjukvårdare 1987 och sedan dess har jag världens bästa jobb. Har arbetat på flera djursjukhus och kliniker och är sedan december 2012 klinikchef här. Anestesi, operation och ledarskap är mina favoritämnen. 
Min fritid ägnar jag åt familjen och våra två hundar. 
Charlotta Källander Persson

Leg. BMA

Jag har jobbat på Djurklinikens laboratorium sedan 2005. Är leg. BMA(biomedicinsk analytiker) och har arbetat som "lab-råtta" sedan 1986. Jag bor i hus i skogen med man, hundar och katt. Tränar apportering med mina två "flattar", påtar i trädgården och väver på fritiden.
Ellinor Stockman

Leg. Djursjukskötare

Jag började jobba på Smådjurskliniken 2004 efter att jag gått klart djursjukvårdarutbildningen i Finland. Jag tillbringar den mesta av min fritid med min familj och min Cavaliertik Bella.
Eva Andersson

Leg. Djursjukskötare

Jag började arbeta här på Djurkliniken 1987. Är certifierad hygienombud på kliniken.Jag har man och två vuxna barn och hund. Fritiden tillbringas med familjen och aktiviteter med hunden. Rider även regelbundet.
Eva Wassberg

Leg. Djursjukskötare

Jag har arbetat på Djurkliniken sedan starten 1979. Periodvis även arbetat som lärare i djurvård på Öknaskolans naturbruksgymnasium. Tillbringar gärna ledig tid tillsammans med hundarna i skog och mark. Apportering tillsammans med "flattarna" är ett stort intresse och höstens fågeljakter är något av årets höjdpunkt
Evelina Hillilä

Djurvårdare på utökad nivå D9

Jag är utbildad djurvårdare på utökad nivå- D9. Är diplomerad hundhälsoterapeut.
Bor med sambo, barn och hundar. Fritiden ägnas till stor del åt hundträning då jag tävlar i agility och vallning. 

Jobbat på Evidensia södra Djursjukhuset men är nu tillbaka till Nyköping igen

Mer
Helén Strömberg

Klinikveterinär

Jag tog min veterinärexamen 1994. Jag har tidigare arbetat som distriktsveterinär runtom i Sverige och som djurhälsoveterinär i Malmköping. Bytte korna mot smådjur när barnen kom. Jag är klinikveterinär på Djurkliniken sedan 2003. Påtar i trädgården, tränar med hunden och och dansar Zumba på fritiden.
Lisa Sjölander

Klinikveterinär

Veterinärexamen 2003. Tidigare arbetat som klinikveterinär på Norsholms djursjukhus och som distriktsveterinär. Här på Djurkliniken sedan maj 2015. Bor på landet tillsammans med sambo och 4 barn. Har hund, katter, kaniner och marsvin. Odlar och påtar gärna i trädgården. Arbetar ideelt med Amningsfrågor inom föreningen Amningshjälpen
Marie Carlsson

Leg. Djursjukskötare

Jag kom till Djurkliniken 1993. Bor på landet med man, barn och ett antal hundar av raserna; Flatcoated retriever, Borderterrier, Jämthund, Vorsteh och Labrador. Jag har även kaniner, höns och ett par Dvärghamstrar. Djuren tar större delen av fritiden då jag även  ägnar mig åt uppfödning av hundar sedan barnsben. Jag är utställningsdomare för raserna Flatcoated retriever, Border- Norfolk- och Norwichterrier.
Nina Länn

Receptionist/Djurvårdare

Jag har jobbat på Djurkliniken sedan 1989.  Är receptions/butiksansvarig och Klubbvärd för vår Kundklubb- Evidensia plus. Sköter klinikens facebooksida, hemsida samt vårt nya Instagramkonto. I familjen finns en man och 2 hundar. Jag tränar en hel del på fritiden. Gillar även att pyssla, måla och är beredd på en Spanienresa så fort tillfälle ges.

Mer
Patrik Gewertz

Klinik- och tandveterinär

Patrik tog sin veterinärexamen 2003 och jobbade de första åren som distriktsveterinär i Nyköping och Flen.

Han har sedan varit klinikveterinär och drivit tandavdelningen på Evidensia Södra Djursjukhuset samt varit chefsveterinär innan han började hos oss.

Patrik har under de senaste åren främst arbetat med odontologi (tandsjukdomar) och mjukdelskirurgi.

Patrik lägger stor vikt på förebyggande tandvård för att minska smärta och infektioner i munnen på katter och hundar och tjatar ofta om tandborstning.

Mer
Sara Sabel

Djurvårdare på utökad nivå

Jag började jobba på evidensia i Nyköping i februari 2016. Hundtokig och äventyrslysten är synonymen på mig. Friluftsmänniska som älskar att vara ute i naturen och är gärna ute på äventyr med min sambo och våran hund Atlas. Jag och Atlas tränar även lite lydnad och rallylydnad, det är vår grej.
Sophie Gäfvert

Specialist i hunden och kattens sjukdomar

Med hög kompetens inom ortopedi, kirugi och ögonsjukdomar.

Sophie Gäfvert tog sin veterinärexamen 1995, är auktoriserad ögonlysare och har specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Hon har hög kompetens inom ortopedi, kirurgi och ögonsjukdomar.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved