Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Öjebyn

Öjagatan 81
943 31 Öjebyn

Öppettider

Måndag - torsdag 08.00 - 20.00
Fredag 08.00 - 17.00

Kontakta oss:

Tel: 0911 - 665 75
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Livets slut

 
Någon gång sker det oundvikliga att vi måste ta beslutet att låta vårt djur somna in. Det är oftast när djuret blir gammalt och börjar få problem med inre organ men det kan även vara så att det har fått en svår obotlig sjukdom eller skada. Om Du som djurägare känner Dig osäker, kan Du boka in ett besök hos någon av våra veterinärer, då djurets hälsa undersöks och beslutet tas tillsammans med veterinären.
 
Vi på Djurklinken i Öjebyn vet vad det innebär, även vi har varit i samma situation med våra egna djur. Det är lika svårt och tungt varje gång. För att göra stunden så minnesvärd och fin som möjligt lyssnar vi noga på dina önskemål och behov.
 
Ni fattar ett beslut som är oerhört jobbigt men det är av kärlek till er vän och familjemedlem. Tänk på den tid ni har fått tillsammans och minns det fina.
 
Om du väljer att lämna djuret hos oss finns olika alternativ.
 
Alla djur som lämnas hos oss kremeras. 
 
Vi samarbetar med Piteå Djurkremering som erbjuder antigen allmän eller enskild kremering. Vid allmän kremering kremeras fler djur samtidigt och askan sprids i ett vackert skogsparti. Efter en enskild kremering får man askan tillbaka i en speciell pappkartong eller en urna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved