Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Roslagstull

Valhallavägen 12A
114 22 Stockholm

Öppettider

Måndag - torsdag 7.00 - 21.00
Fredag 7.00 - 17.45
Lördag 11.00 - 15.45

Kontakta oss/Boka tid:

Du når oss enklast på telefon: 08 - 612 57 60
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
 
Följ oss på Facebook!
 

Mottagning

 

Polikliniken


Poliklinikavdelningen utgör den vanliga mottagningsdelen. På kliniken arbetar vanligtvis två veterinärer samt tre sköterskor samtidigt. Veterinärerna tar emot och undersöker sina tidbokade patienter. Sköterskorna hjälper veterinärerna med diverse provtagningar och behandlingar. Dessutom har sköterskorna egna lättare fall som t ex vaccinationer, stygntagningar, kloklippning, vingklippning, näbbslipning samt vissa återbesök.
 
På grund av vår speciella inriktning mot de exotiska sällskapsdjuren tar vi ibland emot akutfall som inte kan vänta till nästa dag, och som heller inte kan få hjälp av andra veterinärer. Vi ber dig därför ha lite överseende om det vid enstaka tillfällen kan bli förseningar på polikliniken som en följd av att ett allvarligt akutfall har blivit inklämt mellan ordinarie tidbokningar.
 
Till polikliniken kommer du med ditt djur för en första undersökning och samtal med din veterinär. Efter undersökningen kan det ibland vara nödvändigt med kompletterande undersökningar, som t ex röntgen, ultraljud eller blodprov. Din veterinär går igenom alternativen med dig. Tänk på att veterinärvård är kostnadskrävande, säg därför ifrån om du har en ekonomisk gräns.
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved