Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Roslagstull

Valhallavägen 12A
114 22 Stockholm

Öppettider

Måndag - torsdag 7.00 - 21.00
Fredag 7.00 - 17.45
Lördag 11.00 - 15.45

Kontakta oss/Boka tid:

Du når oss enklast på telefon: 08 - 612 57 60
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
 
Följ oss på Facebook!
 

Res iväg med din kanin och gnagare

 
Vi reser alltmer, och det blir allt vanligare att vi tar med oss våra sällskapsdjur på semestern. Regelverket för vad som gäller vid utlandsresa är mycket omfattande. För fullständiga uppgifter se Jordbruksverkets hemsida, www.sjv.se, och klicka dig vidare via Djur, därefter Resor och transporter. Välj sedan Andra sällskapsdjur.
Följande information gäller för inresa till Sverige från annat EU-land. Observera att alla dessa regler berör vad som gäller för att ditt djur ska få komma tillbaka till Sverige. Andra länder kan ha en del särskilda regler. Kontakta därför konsultat/veterinärmyndighet i varje land du avser besöka vid planeringen av din utlandsresa.
 
 

Krav enligt EU-föreskrift

 
  • Du får föra in maximalt 5 kaniner eller smågnagare utan att införseltillstånd krävs. Djuren ska inte säljas eller byta ägare efter att de förts in i Sverige. De måste vara uppfödda och hållna i fångenskap
  • Som smågnagare räknas möss, råtta, marsvin, guldhamster, chinchilla, ökenråtta
  • Du får föra in maximalt 5 reptiler ellr groddjur utan att införseltillstånd krävs. De måste vara uppfödda i fångenskap och hållits i fångenskap. De ska inte säljas eller byta ägare sedan de förts in i Sverige
  • Vid införsel av djur från Norge gäller samma regler. För CITES-listade djur krävs dock ett CITES-tillstånd
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved