Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Roslagstull

Valhallavägen 12A
114 22 Stockholm

Öppettider

Måndag - torsdag 7.00 - 21.00
Fredag 7.00 - 17.45
Lördag 11.00 - 15.45

Kontakta oss/Boka tid:

Du når oss enklast på telefon: 08 - 612 57 60
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
 
Följ oss på Facebook!
 

Försäkring

 
I takt med att kvaliteten på djursjukvården ökar, så ökar även kostnaderna för densamma. Den dag ditt djur insjuknar är det därför en stor trygghet att ha det försäkrat. Det finns flera olika försäkringsbolag för djur i Sverige. De största är Agria, Folksam, If och Sveland. Numera går det att försäkra alltifrån en hamster eller en undulat, till en dyrbar avels- eller jakthund.
 
Villkoren kan variera lite mellan bolagen, och det kan även finnas flera olika alternativa försäkringar att välja mellan. En vanlig variant för en försäkring är att djurägaren har en självrisk på ca 1200-1500:-, samt får betala 20% av överstigande summa. Det finns även försäkringar som har en fast, ofta något högre självrisk, och alltså ingen procentuell summa av resterande kostnad. Jämför därför de olika bolagens försäkringsformer och villkor. Tänk även på att vissa sjukdomar ej ersätts, studera därför det finstilta noga!

 

Direktreglering
 

Allt fler husdjur är numera försäkrade för djursjukvård. Vi kan hjälpa dig att göra en så kallad direktreglering med ditt försäkringsbolag. Du behöver då endast betala din egen del av kostnaden direkt till oss. Oftast rör det sig om en självrisk samt en viss procent av överstigande belopp. Storleken på självrisk och på procentdelen varierar beroende på vilket bolag ditt djur är försäkrat hos, samt vilken slags försäkring du har. Resterande del av kostnaden regleras genom att vi fakturerar ditt försäkringsbolag. För detta arbete tar vi ut en avgift på 105:-.
 
För att kunna göra en direktreglering behöver vi antingen försäkringsnumret eller personnumret på den djurägare som står som försäkringstagare. Observera att försäkringsbolagen endast kan utföra direktreglering under sin kontorstid.
 
Tänk på att försäkringsbolaget kan ha undantagsregler för vissa sjukdomar som de då inte ersätter vård för. Likaså kan vissa djur ibland ha så kallad reservation för någon sjukdom som djuret drabbats av innan försäkringen tecknades. Det är upp till varje djurägare att hålla sig informerad om vilka villkor som gäller för den egna försäkringen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved