Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Sandviken

Länsmansv. 5
811 35 Sandviken

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 17.00

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 026 - 27 01 52
Växeln stänger 16.30
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Betalning och försäkring

 

Betalning
Hos oss på djurkliniken i Sandviken betalar du när besöket är avslutat, innan du lämnar kliniken. Vi lämnar ej ut fakturor.
Vi tar emot alla vanliga bank- och kreditkort. Av säkerhetsskäl hanterar vi inte kontanter på vår djurklinik från och med 1 september 2016 och du kan därför inte betala kontant. Det är av omtanke för våra medarbetare eftersom kontanthantering innebär en större risk för rån och inbrott.
 
Direktreglering
Under kontorstid finns det möjligheter att direktreglera med försäkringsbolaget om du har ditt djur försäkrat. Agria har även kvällsöppen direktreglering. Direktreglering innebär att vi tar hand om allt pappersarbete mot ditt bolag och ligger ute med pengarna. Du betalar endast din självrisk till oss. Vi tar 140:- för denna service. Medan vi kontaktar ditt försäkringsbolag får du sitta ner i väntrummet en stund. Hur lång tid en direktreglering tar beror på försäkringsbolagets belastning. (Uppge ditt försäkringsbolag och försäkringsnummer vid registreringen i receptionen om du vill direktreglera.)
Tänk på att försäkringsbolagen har olika vilkor för ersättning beroende på vilken typ av försäkring du har valt till ditt djur. Vi kan därför inte svara på förhand hur mycket som kommer kommer att ersättas vid ditt djurs besök. Kontakta alltid försäkringsbolaget för frågor om ersättning.

 

Via vårt samarbete med Resurs Bank och Agriakortet (Wasa kredit) kan vi även erbjuda delbetalning/faktura:

Delbetalning/faktura via Resurs Bank
Önskar du dela upp din betalning finns det möjlighet att göra det via Resurs Bank. Du får 30-60 dagars fri kredit, utan ränta eller uppläggningsavgifter. Du kan göra en ansökan hemifrån i förväg. Gör ansökan här. (länk till https://apponline.resurs.com/form/se8920)
 
Agriakortet/ Wasa Kredit
Med Agriakortet får du 300 kronor lägre fast självrisk och du kan välja att dela upp betalningen av ditt besök. Du får även förmåner och erbjudanden från Agrias Vänner, där Evidensia ingår. Hos oss får du 25 procent rabatt på grundvaccination (hund/katt/häst) upp till 15 månaders ålder.
Säg till att du betalar med ditt Agriakort för att vara säker på att få din rabatt. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden. Du kan ansöka om Agriakort även om du har ditt djur försäkrat i ett annat försäkringsbolag.

Ansök om Agriakortet här (länk https://www.wasakredit.se/agriakortet/

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved