Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Sandviken

Länsmansv. 5
811 35 Sandviken

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 17.00

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 026 - 27 01 52
Växeln stänger 16.30
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

POLIKLINIK
På vår poliklinikmottagning tar vi emot Dig och Ditt djur för en första undersökning. Här arbetar dagligen veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare för att ta emot bokade och akuta patienter.
 
Eftersom djuren inte själva kan tala om hur de mår, är Din berättelse om Djurets hälsa och beteende mycket viktig. 
 
Tillsammans med din information och en grundläggande undersökning skapar sig veterinären en bild av Djurets hälsa och vad som kan vara fel. För att vara säkra, måste vi ibland komplettera med blodprov, urinprov, ultraljud, röntgen, blodtryck, ekg m.m. 
 
I samråd med Dig som djurägare bestäms vilka prover som ska tas, om Ditt djur behöver skrivas in och hur behandlingen i så fall ska ske.
 
Hos oss inom Evidensia har veterinärerna, förutom bred allmänmedicinsk grund, olika kunskapsområden som de specialiserar sig på. 
 
Meddela receptionist och/eller telefonist om Du har blivit remitterad till oss ifrån annan veterinär när Du bokar tid för Ditt djur.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved