Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Sandviken

Länsmansv. 5
811 35 Sandviken

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 17.00

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 026 - 27 01 52
Växeln stänger 16.30
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Utredningar

 
Digital röntgen
 
Röntgen är till stor hjälp vid undersökning av framför allt skelett och leder, men också för undersökning av hjärta, lungor, bukorgan samt andra mjukdelar.
 
Ultraljud
 
Med ultraljud kan vi göra detaljerade specialundersökningar av utseende på organen i djurets buk, muskler och senor. 
 
Ögonutrustning - Evidensia Djurkliniken Gefle
 
Vi har utrustning och kompetens att utföra avancerade undersökningar av förvärvade och ärftliga ögonsjukdomar. Veterinär Karina Bsenko är auktoriserad ögonlysare.
 
Laboratorium
 
Vi har ett eget laboratorium för blod-, urin-, bakterie-och cellanalys. Där kan vi genomföra en mängd undersökningar och därmed snabbt få fram provsvar.
 
Tandröntgen - Evidensia Djurkliniken Gefle
 
Vår personal har fördjupade kunskaper om tand- och munhälsa. Vi har dessutom tillgång till digital tandröntgen samt modern utrustning för tandbehandling och operationer i munhålan.
 
Endoskopi - Evidensia Djurkliniken Gefle
 
Ett endoskop är en fiberoptik-kamera som förs ner i mag- och tarmkanalen. Vid undersökningen kan veterinären direkt se eventuella sjukliga förändringar i slemhinnan och ta prover för vävnadsanalys. Detta är en viktig del av utredningen vid kroniska sjukdomar i mage och tarm. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved