Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Staffanstorp

BARKVÄGEN 20
245 34 Staffanstorp

Öppettider

Från och med 24/10:
Mån-fre 8-19
Lör-sön 10-16

Kontakta oss

Tidsbokning kan ske redan nu. 040-55 22 00
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Allmän information

 

Lokal klinik med stor kompetens
vi finns nära dig som bor i staffanstorp med omnejd. 

Våra veterinärer är erfarna veterinärer som även jobbar på Djursjukhuset i Malmö. Det gör att de har stor kompetens och kan också följa dig och ditt djur hela vägen om du skulle behöva mer vård. Då erbjuds du att få en remiss till ex Djursjukhuset Malmö där vidare undersökningar och ev operationer kan göras. Många gånger av samma veterinär som du träffat på kliniken i Staffanstorp, eller av någon av våra andra kollegor om det är det bästa för ditt djur. 
Utöver en ny och fin klinik erbjuder vi också en stor veterinärbutik. Här finns allt du behöver för ditt djur. Samtliga varor är noggrant utvalda för att hålla hög och bra kvalitet. Vi säljer självklart foder, både veterinärfoder och vanligt friskfoder. Men också flera tillbehör såsom transportburar, klösträd, kattsand, kattlådor, tuggben, belöningsgodis, klotänger, borstar och kardor. Vi har också ett sortiment för smådjur, främst kanin och marsvin. Du hittar hö, spån, mat och vissa tillbehör. Bland annat har vi foder och hö från välkända Oxbow. 

Här hittar du bland annat följande varumärken: Royal Canin, Hills, Purina, ProPlan, Specific, Four Friends, EverClean, Furminator, Kong, Virbac, Dechra, Ceva, Aptus, Vetoquinol, Boehringer Ingelheim, Buster, Kruuse, Oxbow m fl. 

Det vi inte har hemma kan vi ofta beställa hem till dig. Vi får leveranser varje vardag, så väntetiden är ofta kort. 

Varmt välkommen önskar Anna-Karin med personal. 
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved