Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Trelleborg

Nygatan 32
231 45 Trelleborg

Öppettider

Måndag - onsdag, fredag: 8.00 - 18.00
Torsdag: 9.00 - 19.00
Lördag: 10.00 - 14.00

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 0410 - 180 80
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

liten, personlig klinik med familjär atmosfär

 
2013 övergick Trelleborgsveterinären till att bli en del av Evindensia Djursjukvård. Detta innebär ett samarbete med några av Sveriges största och ledande djursjukhus och kliniker. Hos oss på Djurkliniken Trelleborg kommer ni fortfarande att komma till den lilla men personliga kliniken. Vi som arbetar här är ett sammansvetsat gäng som brinner för vårt yrke och gör vårt yttersta för att våra kunder ska trivas. Genom att vara en liten klinik blir det också lätt att lära känna sina patienter och deras behov, vårt mål är samma veterinär varje gång.
Vi utför de flesta behandlingar och operationer, dock ej ortopedi eller intensivvård. Dessa patienter remiterar vi vidare. Till vår spetskompetens hör tandvård och dess behandlingar. Här utför vi det mesta med modern teknik och utrustning.

Hos Djurkliniken Trelleborg sysslar man med allt från förebyggande behandlingar (t ex vaccinationer), "vanliga" sjukdomar (t ex öroninflammationer) till lite mer komplicerade utredningsfall (hudproblem, avmagring, ökad törst, diarré etc) och akutfall (större bitsår etc). Tandbehandlingar är vår specialitet och vi gör de flesta vanliga operationer.
Här utförs även mjukdelskirurgi, kastrering, tå- och svansamputationer och livmoderinflammationer. Mer allvarliga fall av frakturer och intensivvård remitteras till andra djursjukhus.
Vi kan hjälpa dig med det mesta, till exempel finns ett litet labb och digital röntgen för att ställa diagnos.
 
 
Den personliga atmosfären är viktig för oss, säger Mätta Hall, veterinär på kliniken. 
 
De flesta patienterna är hundar och katter, men även marsvin, fåglar och kaniner. 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved