Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Västerås

Jonasborgsvägen 26
723 41 Västerås

Öppettider

Måndagar 8.00 - 20.00
Tisdag - fredag 8.00-17.00
Drop in för vaccination:
Mån-fre 10.00-12.00 och 13.30-16.00.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 021 - 41 10 86
Måndag - fredag 8.00-16.45
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Avlivningar


 
Något de allra flesta oroar sig för som djurägare är den dagen då man måste ta beslutet att låta sitt djur somna in. Det spelar ingen roll hur många gånger man är med om det, det är lika svårt varje gång. Vi som arbetar här har full förståelse för er eftersom vi själva har varit i samma situation flera gånger. Det vi kan hjälpa till med är att se till att det går så lugnt och fint till som möjligt och att ni får den tid ni behöver 
 
Det är flera som har med sig blommor och levande ljus för att bearbeta sorgen på ett tidigt stadium, kanske något att tänka på? En tanke man kan trösta sig med i denna svåra stund är att till skillnad från oss människor så har vi här möjligheten att påskynda ett slut och minska ett onödigt lidande. På så vis kan vi låta våra kära husdjur få sluta sina dagar medan de fortfarande lever ett värdigt liv. 
 
Vi får inte heller glömma att när den värsta sorgen lagt sig så har just den här världens bästa hund eller världens bästa katt eller vem det än gäller, lämnat efter sig en massa minnen som vi kan bära med oss så länge vi lever.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved