Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Västerås

Jonasborgsvägen 26
723 41 Västerås

Öppettider

Måndagar 8.00 - 20.00
Tisdag - fredag 8.00-17.00
Drop in för vaccination:
Mån-fre 10.00-12.00 och 13.30-16.00.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 021 - 41 10 86
Måndag - fredag 8.00-16.45
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Receptionen


 
Det första mötet med Djurkliniken Västerås börjar oftast med ett telefonsamtal. Vår personal tar emot ditt samtal för att hjälpa till med enklare rådgivning, tidsbokning och övriga frågor. Oftast leder telefonsamtalet till att vi bokar en tid till någon av våra veterinärer. 
 
Hos personalen finns kunskap om bl a vilka symptom som anses akuta och därmed vilka djur som bör uppsöka veterinär omgående eller vilka patienter som kan boka tid till någon av våra veterinärer. 
 
Vår reception har vi medvetet anpassat efter djurägare och personal. Vi är måna om att din första kontakt med oss känns bra. Vi är medvetna om att det kan vara känsliga situationer då djuren kan vara mycket sjuka då ni kommer till oss, varför vi som jobbar här är måna om att ni ska känna er trygga. Vi sätter givetvis de sjuka djuren i centrum. . 
 
I receptionen hanterar vi inkomna remisser och röntgenbilder, vi ansvarar för posten, faxar recept, håller ordning på provsvar och bokade telefontider och vi har kontakt med veterinärer som remitterar patienter till våra specialister inom olika områden. Det är vi som bokar in alla besök och ser till att Ditt djur hamnar hos rätt veterinär samt tar betalt och direktreglerar mot försäkringsbolagen då Ditt djur är behandlat .

 

Butiken och väntrummet

 
I vår butik hittar du foder från Hills, Specifik och Royal Canin, Vi har utbildade kostrådgivare som kan hjälpa dig med rätt diet till såväl friska som sjuka djur. I butiken hittar du även sjukvårdsmaterial, schampo, tuggben, kattburar, filtar , fällar, reflexer, koppel och halsband av märket Hugo & Hedda m.m.
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved