Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Västerås

Jonasborgsvägen 26
723 41 Västerås

Öppettider

Måndagar 8.00 - 20.00
Tisdag - fredag 8.00-17.00
Drop in för vaccination:
Mån-fre 10.00-12.00 och 13.30-16.00.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 021 - 41 10 86
Måndag - fredag 8.00-16.45
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Beskrivning av besöket


 
Alla våra patienter utom drop-in vaccinationerna är tidsbokade, då vi har för små resurser för att ta emot patienter som bara ”dyker upp”.
 
Om ditt djur råkar ut för en olycka är det bättre att du tar kontakt med Strömsholm Specialistdjursjukhuset, då de har dygnetruntjour.

 

Betalning


Vi tar emot kortbetalning. Av säkerhetsskäl tar vi sen 1 september 2016 inte längre emot kontanter på Djurkliniken Västerås. Det är av omtanke för våra medarbetare eftersom kontanthantering innebär en större risk för rån och inbrott. Vi hoppas att det inte ställer till med några problem för våra kunder.

Om ditt djur är försäkrat kan vi hjälpa dig med direktreglering dvs att du betalar  endast självriskbeloppet plus en viss procentsats beroende på vilket försäkringsbolag du har .
 
Har du fått förhinder avboka senast kl.16.45 dagen före. Vid uteblivet besök debiteras 155 kr.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved