Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Analysen Örebro

Radiatorvägen 7
702 27 Örebro

Öppettider

Måndag - torsdag: 8 - 21
Fredag: 8 - 17
Lördag - söndag: stängt

Kontakta oss

019-127 000
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Betalning

 
På Evidensia Djursjukhuset Analysen Örebro betalar du när besöket är avslutat, innan du lämnar djursjukhuset. Vi tar emot alla vanliga bank- och kreditkort. Av säkerhetsskäl kommer vi från och med 1 november 2016 att införa kontantfri hantering, du kan alltså fr o m 1 november 2016 inte längre betala med kontanter. Det är av omtanke för våra medarbetare eftersom kontanthantering innebär en större risk för rån och inbrott.
 
Har du ditt djur försäkrat kan vi gärna hjälpa dig med en direktreglering mot en avgift på 115 kronor. Direktreglering innebär att du betalar självrisken och de kostnader som inte är ersättningsbara av försäkringsbolagen. Försäkringsbolaget skickar ersättning för ditt djurs besök direkt till oss. Vi kan endast göra direktreglering på vardagar när försäkringsbolagen har öppet. Tider för direktreglering är:
 
Agria: 8,00-20,00
Folksam: 8,00-17,00
IF 8,15-16,30
Sveland 9-17
Dina Försäkringar 8,00-17,00
Moderna Försäkringar 8,00-16,00
 
För att kunna göra en direktreglering behöver receptionspersonalen ditt djurs försäkringsnummer. Medan vi kontaktar ditt försäkringsbolag för direktreglering får du sitta ner i väntrummet en stund. Hur lång tid en direktreglering tar beror på försäkringsbolagets belastning.
 
Tänk på att försäkringsbolagen har olika villkor för ersättning beroende på vilken typ av försäkring du har valt till ditt djur. Vi kan därför inte svara på hur mycket som kommer ersättas vid ditt djurs besök. Kontakta alltid försäkringsbolaget för frågor om ersättning.
 
Vill du inte ha ditt djurs besök direktreglerat kan vi hjälpa dig att skriva ut en skadeanmälan som du själv skickar in till försäkringsbolaget via post.

FAKTURA/DELBETALNING
Önskar du dela upp din betalning finns det möjlighet att göra det via Wasa kredit (agriakortet) eller via ResursBank.
Här kan du ansöka online via ResursBank https://apponline.resurs.com/form/se8920
 
 
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved