Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Analysen Örebro

Radiatorvägen 7
702 27 Örebro

Öppettider

Måndag - torsdag: 8 - 21
Fredag: 8 - 17
Lördag - söndag: stängt

Kontakta oss

019-127 000
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

4Leg Check

 
Vi kan nu erbjuda en ny unik mätmetod som mäter hundens belastning mellan de fyra benen samtidigt.

Ett datasystem är kopplat till vågen och beräknar den genomsnittliga belastningen under en förutbestämd tid. Resultatet ses sedan som totalbelastning och belastning per ben samt en procentuell fördelning.

Hundar är experter på att omfördela sin belastning vid skada eller smärta. Ofta kan det vara svårt att se små förändringar i belastning när hunden rör sig och detta är en unik metod att få mätbara resultat på ojämn belastning.
  • Kan med fördel användas vid rehabilitering av skador för att jämföra och mäta hur läkningen fortskrider. Detta ger ökad förståelse för processen och hjälper oss att lägga upp träningen optimalt.
  • Hältutredningar
  • Friskvårdskontroll för att upptäcka omfördelning av belastning i tid, en utmärkt kontroll för den arbetande/aktiva tävlingshunden!
  • Hd/Ed röntgen. En kontroll i samband med besöket för ett utgångsstatus eller som uppföljning för att kunna förebygga problem.

Välkommen att boka tid!
 
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved