Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Analysen Örebro

Radiatorvägen 7
702 27 Örebro

Öppettider

Måndag - torsdag: 8 - 21
Fredag: 8 - 17
Lördag - söndag: stängt

Kontakta oss

019-127 000
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Allmänmottagning - poliklinik

 
På polikliniken finns flera mottagningsrum där veterinär och djursjukvårdare samarbetar. Här sker allt från vaccineringar, chipmärkningar och kloklippning till undersökningar av akuta fall och skador samt olika medicinska utredningar.

Här görs den första undersökningen av djuren som kommer till kliniken. Vid detta tillfälle är Du som djurägare alltid med. Din beskrivning av hur djuret mår och vad som hänt är en mycket viktig del av veterinärens undersökning och hjälp till diagnos.

 

För oss är det viktigt att Du som djurägare får korrekt och begriplig information om undersökningar som behövs för att ställa diagnos och vad det innebär för djuret och Dig som djurägare i form av behandlingar och eventuell eftervård i hemmet.

 

Vi gör vårt bästa för att hålla tiderna, men ibland kan det bli väntetider om något akutfall av olycka eller sjukdom måste gå före.

Mottagning - poliklinik
 
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved