Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Analysen Örebro

Radiatorvägen 7
702 27 Örebro

Öppettider

Måndag - torsdag: 8 - 21
Fredag: 8 - 17
Lördag - söndag: stängt

Kontakta oss

019-127 000
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Kostrådgivning/viktminskning

 
Vi säljer flera olika veterinära djurfoder. Vi har professionella kostrådgivare som kan hjälpa dig att hitta ett passande foder till ditt djur.

Vi har även ett viktminskningsprogram för din hund eller katt. Övervikt har under de senaste åren uppmärksammats som ett av de vanligaste hälsoproblemen bland våra hundar och katter. Överviktiga djur drabbas lättare av sjukdomar och har en kortare livslängd än normalviktiga djur. Genom att strikt följa ett viktminskningsprogram kommer du att förbättra ditt djurs hälsa och välbefinnande. Du kommer få ett piggare, gladare och mer aktivt djur med högre livskvalitet. När du ser att ditt djur mår bra kommer också du bli gladare och ni kommer ha ett större utbyte av varandra.

Ring oss gärna för mer information och tidsbokning.
Kostrådgivning viktminskningsprogram på djursjukhuset Örebro.
 
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved