Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Analysen Örebro

Radiatorvägen 7
702 27 Örebro

Öppettider

Måndag - torsdag: 8 - 21
Fredag: 8 - 17
Lördag - söndag: stängt

Kontakta oss

019-127 000
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Operation

 
På djursjukhuset genomför vi olika kirurgiska ingrepp, både mjukdelskirurgi och ortopediska  ingrepp såsom korsbandsoperationer.  Vi tar hand om både planerade och akuta ingrepp. Behöver patienten eftervård på djursjukhus väljer vi ofta att remittera för ingreppet.Eftersom kirurgiska ingrepp utförs i steril miljö, kan Du inte följa med ditt djur in på operation.Före operationen undersöks djurets hälsotillstånd av veterinären. Om djuret ska sövas får de oftast lugnande medicin initialt. Vi använder de senaste narkosmetoderna för att kunna arbeta på ett säkert sätt för både djur och personal.
 
Patienten tillses under narkosen av en operationssköterska som även har ett modernt övervakningssystem till sin hjälp. Djurets puls, andning och syreupptagning kontrolleras fortlöpande. Djuret övervakas under uppvaket och sedan regelbundet.
 
Du som djurägare kan hjälpa oss att förbereda Ditt djur inför operationen:
  • Senast kl 22 dagen före operationen ska maten plockas undan. Vatten kan stå framme över natten.
  • Om ditt djur står på mediciner ska dessa ges som vanligt på morgonen om Du inte får specifika instruktioner.
  • Se till att Ditt djur är rastat innan Du kommer.
  • Bada gärna hundar dagen innan operationen. Ta med eventuellt försäkringsbesked och kontrollera gärna självrisk och att försäkringen gäller för aktuell operation.
På operationsdagen lämnar Du ditt djur vanligen mellan 7.30-8.00. Veterinären tar emot och undersöker djuret och svarar på frågor.
 
Hemgång sker vanligen på eftermiddagen eller efter överenskommelse. Vissa djur kan vara oroliga och då kan det vara bra att kunna ringa under dagen för tidigare hemgång. Lämna alltid ett telefonnummer där du kan nås under dagen till personalen i receptionen.

Allt för djurets välbefinnande!
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved