Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Analysen Örebro

Radiatorvägen 7
702 27 Örebro

Öppettider

Måndag - torsdag: 8 - 21
Fredag: 8 - 17
Lördag - söndag: stängt

Kontakta oss

019-127 000
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Tandmottagning

 
På Djursjukhuset Analysen Örebro arbetar vi mycket med förebyggande rådgivning och är måna om att hunden/katten ska få ha friska tänder så länge som möjligt!

Vi har vidareutbildad personal och avancerad tandutrustning. Vår digitala tandröntgen möjligör diagnos och planläggning av ingrepp och vi använder oss av de senaste narkosmetoderna för ett så säkert ingrepp som möjligt. Vi inspekterar tänderna för eventuella hål eller andra defekter. Behöver en tand dras gör vi det med försiktighet så att ingen rotrest blir kvar och orsakar problem efteråt.

Tandsten är vanligt hos både hundar och katter. Hos oss sker alltid tandstenstagning under narkos och tas bort med hjälp av ultraljud, därefter putsar vi tänderna så att de blir riktigt rena. Adekvat smärtlindring ges alltid efter behov och ingreppets art.

Om din hunds mjölktänder inte ramlar bort vid normal tidpunkt kallas de persisterande. Har ditt djur en persisterande mjölktand hjälper vi dig att åtgärda problemet.

Borsta tänderna dagligen på din hund! I vår butik finns tandborstar och andra hjälpmedel för att underlätta tandborstningen. Fråga oss så hjälper vid dig.

Ring oss gärna för mer information och tidsbokning.
Tandvård för din hund och katt i Örebro.
 
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved