Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Gammelstad

Företagsvägen 5
954 33 Gammelstad

Öppettider

Måndag - fredag 8 - 18
Växeln stänger 17
Kvällsöppet onsdag 18 - 21
Jour dygnet runt, året runt

Kontakta oss/Boka tid:

Telefonväxel: 0920 - 253020
Jourtelefon: 070 - 380 30 80
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
Djursjukhus veterinär Gammalstad Luleå

Djursjukhuset gammelstad

Din trygghet

Dygnet runt

Året om

Djursjukhus veterinär Gammalstad Luleå
Vi är det enda Djursjukhuset i norra Sverige.
Vi har funnits sedan 1989. Det ställs stora krav för att man skall få kalla sig Djursjukhus. Särskild vikt läggs vid kompetens, tillgänglighet, medicinska, kirurgiska och tekniska resurser.Allt detta gör att du kan känna trygghet när du anlitar oss. Att kunna nå oss dygnet runt är en förutsättning för att du som djurägare ska veta att vi finns och tar ansvar för ditt djur när du behöver oss. På vårt djursjukhus får djur och djurägare den bästa vården dygnet runt - året om. Våra mer än 23 000 patientbesök årligen består av både privata djurägare och företagskunder som Securitas, Flygvapnet och Polisen.


Vi är medlem i Svensk Djursjukvård
Vi verkar för trygga djur och hög kvalitet inom djursjukvården. Därför är vi medlemmar i branschorganisationen Svensk Djursjukvård. Det innebär att vi förbinder oss att leva upp till det kvalitetsregler som gäller för alla medlemmar.

Till Svensk Djursjukvårds hemsida »

AKTUELLT

Sommarens kundklubbserbjudande

 
Four Friends hund- och kattgodis är ett högkvalitativt godis i flera varianter. I sommar erbjuder vi rabatt på dom.
 
  • Hundgodis köp 3 för 100:- (ord pris 45:-/st) 
  • Kattgodis köp 3 för 49:- (ord pris 25:-/st)
Det finns både belöningsgodis och tuggben. En del av varianterna är "singel protein", det vill säga att produkten endast innehåller en proteinkälla, ex anka. Bra för intoleranta eller känsliga individer.

Avmaskningsintyg

 
För att få tid för avmaskning så ring vår telefonbokning på 0920-253020 ett par dagar innan besöket.

Vi har tider avsatta för avmaskning dagligen, men det är först till kvarn som gäller för att få tid. Var därför ute i god till om du vill vara säker på att få tid ett visst datum.
 

Pennhip-röntgen

 
Evidensia Djursjukhuset Gammelstad kan nu stolt meddela att vi nu även kan erbjuda PennHip-röntgen av höfter.

Under 1980-talet visade forskare vid the University of Pennsylvania´s School of Veterinary Medicine att det finns bättre diagnostiska metoder att tidigt i hundens liv kunna utvärdera och gradera höftledslaxiteten och att förstå att det är en av nyckelfaktorerna i sjukdomsutvecklingen.
 
Forskningen resulterade i utvecklingen av en speciell röntgenundersökning kallad PennHIP (Pennsylvania Hip Improvement Program).
 
 

Vaccinations drop-in på onsdagar 17.00-19.00


På Onsdagar mellan 17.00-19.00 kan du komma och vaccinera din katt eller hund utan att boka tid. Detta gäller för de vanliga vaccinationer man tar regelbundet. Ducat eller Tricat för katter. DHPPi, DHP, Pi och KS för hundar.

Det går också att boka tid för vaccination via vår telefonväxel alla dagar i veckan Detta gäller alla typer av vaccinationer, utfärdande av djurpass och avmaskningsintyg. Ska man vaccinera mot rabies, leptospira eller herpes behöver detta bokas över telefon.

Varmt välkommna!

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved