Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Gammelstad

Företagsvägen 5
954 33 Gammelstad

Öppettider

Måndag - fredag 8 - 18
Växeln stänger 17
Kvällsöppet onsdag 18 - 21
Jour dygnet runt, året runt

Kontakta oss/Boka tid:

Telefonväxel: 0920 - 253020
Jourtelefon: 070 - 380 30 80
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Operationsavdelning

 
Vi har en tekniskt väl utrustad operationsavdelning som vi ständigt utvecklar.

Vi utför de flesta typer av ingrepp, både när det gäller mjukdelskirurgi och ortopediska operationer. Vi har dagligen planerade operationer men är alltid beredda på att ta emot olycksfall och akut sjuka djur. Exempel på operationer som inte låter sig planeras är kejsarsnitt eller när valpen svalt en stor sten.

Vi har ett gemensamt intag på morgonen för alla bokade operationer. Längst ner på sidan kan du ladda ner ett formulär som du kan fylla hemma i lugn och ro och sedan ta med och lämna till den veterinär som du träffar.

Vid mindre operationer kan våra patienter åka hem samma dag, större ingrepp kan kräva eftervård på vår stationärvårdsavdelning.
Om något skulle inträffa under dagen är det viktigt för oss att du lämnat ett telefonnummer där vi lätt når dig.

Hundar och katter ska inte äta 12 timmar innan besök på vår operationsavdelning. Hundar ska vara välrastade på morgonen. Kaniner och marsvin och små gnagare ska ej fastas. Reptiler ska svältas 12 timmar före narkos. Stora fåglar ska ej äta fyra till sex timmar före narkos och små fåglar en till två timmar före narkos för att mat inte ska finnas kvar i krävan. Illrar ska endast fastas fyra timmar innan narkos. Observera att alla djur ska ha tillgång till färskt vatten innan narkos.

Bada gärna din hund dagen före besök hos oss så minskar infektionsrisken.
Bada din hind innan opertion.
När du hämtar ditt djur får du träffa en veterinär eller en sköterska som ger dig information om eftervård och eventuell behandling. Får du ett recept hämtar du medicinen på Apoteket.
Uppstår det frågor hemma kan du alltid ringa på våra veterinärers telefontider.

När du hämtar ditt djur kan du betala kontant eller med kort. Är ditt djur försäkrat kan vi göra en direktreglering mot ditt försäkringsbolag. Vi skriver inte ut fakturor.

Ska ditt djur opereras?

Besök sidan "Välkommen till operationsavdelningen" för mer information om våra rutiner.
Ifylles inför operation

De här dokumenten kan antingen skrivas ut och fyllas i hemma eller på djursjukhuset på morgonen när man lämnar in djuret.

Inför narkos/operation pdf

Inför munsanering pdf

« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved