Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Gammelstad

Företagsvägen 5
954 33 Gammelstad

Öppettider

Måndag - fredag 8 - 18
Växeln stänger 17
Kvällsöppet onsdag 18 - 21
Jour dygnet runt, året runt

Kontakta oss/Boka tid:

Telefonväxel: 0920 - 253020
Jourtelefon: 070 - 380 30 80
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Stationärvårdavdelning

 
Vid mer avancerad vård som intravenös tillförsel av farmaka eller infusionslösningar, skriver vi in ditt djur på vår stationäravdelning. Ett djur kan även vara inskrivet för medicinska utredningar, kontraströntgen, sårvård eller eftervård och smärtlindring vid större kirurgiska ingrepp.

Patienter med smittsamma sjukdomar skrivs in på vår isoleringsavdelning. Dessa två avdelningar är helt skilda från varandra.

Vi tillgodoser varje djurs speciella krav på medicinsk behandling men för oss är också omvårdanden av ditt djur utifrån dess personlighet viktig för trivsel och tillfrisknande.

Varje djur får en egen rymlig bur med mjuka filtar att ligga på. Hundarna koppelrastas utomhus flera gånger om dagen, även hundar som ej kan gå själva får komma ut i friska luften. Katterna har kisslåda i buren.
Djursjukhus veterinär vård.
Vi har ett brett urval av foder och försöker alltid hitta något som ditt djur tycker om. Om ditt djur står på en speciell diet eller inte tål vissa saker vill vi gärna bli informerade om detta.

Skulle tillståndet snabbt försämras, sätter vi in livsnödvändiga åtgärder, men inga ytterligare dyrbara behandlingar påbörjas utan att vi först kontaktat dig. Se till att du vid inskrivningen lämnat ett telefonnummer där vi lätt kan nå dig.

På eftermiddagen finns möjlighet för Er som djurägare att ta kontakt med vårdansvarig sköterksa på telefontid. Vardagar kl 15.00-15.30 telefonnummer 0920-253021.

Vi har jour dygnet runt. De inneliggande patienterna får den vård och tillsyn som de behöver även under natten.

Vi har inga besökstider på vårdavdelningen. I vissa situationer kan det dock vara nödvändigt. Då avtalar vi en tid när det är lämpligt att komma.

Vid hemgång får du träffa en veterinär och diskutera eftervård och återbesök samt behandling. Får du ett recept hämtas medicinen ut på Apoteket.

Tänk på att sjukvårdskostnaderna måste betalas vid utskrivningen. Du kan betala kontant eller med kort. Är ditt djur försäkrat kan vi göra en direktreglering mot ditt försäkringsbolag. Kom ihåg att alltid ta med dig försäkringsnummer och eventuella kvitton på tidigare besök. Vi skriver inte ut fakturor.

Helger; vi ringer upp Er djurägare som har inskrivna djur för vård under dagen. Ibland inväntar vi exempelvis provsvar, vilket kan fördröja kontakten.
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved