Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Gammelstad

Företagsvägen 5
954 33 Gammelstad

Öppettider

Måndag - fredag 8 - 18
Växeln stänger 17
Kvällsöppet onsdag 18 - 21
Jour dygnet runt, året runt

Kontakta oss/Boka tid:

Telefonväxel: 0920 - 253020
Jourtelefon: 070 - 380 30 80
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

leg djursjukskötare och djurvårdare

 
För att komma i kontakt med våra anställda kan ni mejla djursjukhusetgammelstad@evidensia.se eller ringa vår telefonväxel på 0920 - 25 30 20.
Tove Jengwall
Leg. Djursjukskötare
Kemikalieansvarig och ingår i ansvarsgrupp för hygien.

Jag tog djursjukskötarexamen 2003 och trivs bäst med att jobba på operationsavdelningen. Mitt specialintresse är tänder och narkoser och jag har vidareutbildat mig inom dessa områden. Jag är också hygienansvarig sköterska på operation samt kemikalieansvarig här på djursjukhuset. På fritiden tycker jag om att träna samt vara ute i skog och mark med min sambo och min irländska setter Flingan.
Adina Svanberg med Scoobie och Dimma.
Leg. Djursjukskötare
Ansvarig sköterska för operationsavdelningen.
Hanna Nyman med Jax och Rekyl.
Leg. Djursjukskötare, ansvarig för djursjukhusets blodbank.
Ansvarig sköterska för vårdavdelningen.

 
Camilla Rehmal med Nelum-Himalis Bobine.
Leg. Djursjukskötare
Ansvarig sköterska för mottagningen.
Ingår i ansvarsgrupp för hygien.

Tina Hedman med Olga, Rakel, Qulan, Pinglan och Yolanda.
Leg. Djursjukskötare.
Lokalt ombud Kommunal.
Ida Nordkvist
Leg. Djursjukskötare.
Ansvarig sköterska för röntgen.
Hannah Sandström
Leg. Djursjukskötare.

Här har ni en Jämtlänning på vift i Norrbotten, lämnade republiken Jämtland i januari 2016 då det var dags att testa något nytt och hamnade då här på Gammelstad djursjukhus. 
Jag har jobbat inom djursjukvården sedan 2008, tog min legitimation som djursjukskötare 2014. Det som intresserar mig allra mest inom yrket är anestesi, analgesi och bilddiagnostik. Jag jobbar framförallt på operationsavdelningen men jobbar även ute på mottagningen en hel del. 
 
På fritiden tycker jag om att vara ute, gärna i fjällen, sommar som vinter. Förutom det så kör jag motorcykel så på sommaren blir det några mil med den. Och att umgås med vänner och familj står högt upp på listan såklart. I framtiden drömmer jag om att bo på en liten gård där jag kan ha flera olika sorters djur men fram tills att drömmen bli sann nöjer jag mig med att bo tillsammans med min lilla kaninkompis Curry.
Therese Hägglund med hunden Vira
Leg. Djursjukskötare
 
 
Jag tog min djursjukskötarexamen 2007 och min legitimation 2010. Mitt stora intresse inom yrket är tandvård och har vidareutbildat mig inom detta.
 
Jag bor i Sunderbyn tillsammans med mina två barn, sambo och familjens hund. Jag gillar inredning, hemmafix och pyssel. Jag började jobba på djursjukhuset Gammelstad 2016.
 
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved