Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Göteborg

Ingeborgsgatan 6
416 59 Göteborg

Öppettider

Måndag - fredag: 7 - 21
Akutmottagning: mån - tor 21 - 24
lördag - söndag: 9 - 21
Butiken: Måndag - fredag 8 - 18

Kontakta oss

Reception: 031 - 21 40 40
Butik: 031 - 707 98 83
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
 
Djursjukhuset Göteborg rehab hund.
 

djursjukhuset Göteborg öppet alla dagar

välkommen till oss

Djursjukhuset Göteborg håller öppet alla dagar, året runt. Här har vi samlat veterinärer och djursjukvårdare med hög kompetens och lång erfarenhet. Våra lokaler är mycket välutrustade med den modernaste utrustningen för att vi ska kunna hjälpa ditt husdjur och dig effektivt och med den bästa vården, varmaste omtanken och största kompetensen.
 
Vår personal är välutbildad och har lång erfarenhet av djursjukvård. Inom flera områden har vi särskild kompetens, bland annat gällande kattsjukdomar, tandsjukdomar, medicin, neurologi, kirurgi, ortopedi och dermatologi.
 
På Djursjukhuset Göteborg har vi en rehab-och friskvårdsavdelning. Vi vänder oss till såväl friska som skadade, nyopererade och överviktiga djur.

OBS! Av säkerhetsskäl kommer vi från och med 1/9 införa kontantfri hantering på vår djurklinik. Vi tar emot alla vanliga bank- och kreditkort. Tack för er förståelse.

Gå med i klubben!

Som medlem i vår kundklubb får du hälsotips, fina förmåner och massor av omtanke.

Mer information »

AKTUELLT

ROSA OKTOBER

Hela Oktober erbjuder vi kostnadsfri knölkoll för din hund eller katt. Ring för tidsbokning.

Månadens erbjudande

Tack för att du är medlem i EvidensiaPlus+

 

Rosa Oktober har vi extra bra erbjudanden på utvalda produkter och skänker 10% av försäljningen på dessa till bröstcanserfonden.

 

Varje månad får du ett, eller flera, unika erbjudanden som bara gäller för dig som är eller blir medlem. Du vet väl att vi också har 5% bonus på alla köp och vissa behandlingar för dig som är medlem.

 

Lär mer här om Kundklubben och aktuella erbjudanden och bli medlem här:

http://www.evidensia.se/evidensiaplus

EVIDENSIA ID-bricka
NYHET!
Hitta ditt djur, med hjälpa av Evidensia ID-bricka. ID-brickan fäster du smidigt i halsbandet. På baksidan av brickan finns ett unikt nummer som du registrerar på evidensiaID.com. Om ditt husdjur försvinner kan en upphittare gå in på evidensiaID.com och söka på numret och på så sätt hitta dig som ägare.

En extra säkerhet och service för ditt djur! Inga årliga avgifter.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved