Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Göteborg

Ingeborgsgatan 6
416 59 Göteborg

Öppettider

Måndag - fredag: 7 - 21
Akutmottagning: mån - tor 21 - 24
lördag - söndag: 9 - 21
Butiken: Måndag - fredag 8 - 18

Kontakta oss

Reception: 031 - 21 40 40
Butik: 031 - 707 98 83
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Betalning

 
För uppgifter om priser ber vi att du ringer oss på nummer: 031- 21 40 40. Om du har frågor rörande priser eller lagerstatus för foderprodukter kan du ringa vår butik på direktnummer: 031-707 98 83.

Av säkerhetsskäl hanterar vi inte längre kontanter på Djursjukhuset Göteborg (gäller från 1 sep 2016). Det är av omtanke för våra medarbetare eftersom kontanthantering innebär en större risk för rån och inbrott. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Vi kan inte ge kredit eller fakturera. Betalning sker efter varje avslutat besök och behandling.

Försäkra ditt djur
Vi rekommenderar starkt att du har ditt djur försäkrat, från den dag du hämtar det hos uppfödaren. Om ditt djur är försäkrat hjälper vi dig gärna med direktreglering gentemot försäkringsbolaget.
 Direktreglering går bra under kontorstid och hos Agria även kvälltid. Direktreglering  innebär att vi kontaktar ditt försäkringsbolag för att få reda på hur stor del av beloppet försäkringsbolaget betalar. Du behöver då endast betala din självrisk till oss. Resterande belopp betalar försäkringsbolaget direkt till oss. De exakta villkoren beror på vilket försäkringsbolag du har. Vi tar ut en mindre avgift för att göra denna direktreglering.

Vid registrering i receptionen ska du anmäla ditt försäkringsbolag och försäkringsnummer. Ta även med dig kvitton för eventuella tidigare besök.
Betalning för vård på Djursjukhuset Norra Halland.
Det finns också möjligheter att söka ett Djurvårdskonto hos Resurs Bank.

Med ett agriakort får du en del rabatter och du kan också dela upp din betalning hos anslutna veterinärer. Du kan ansöka om agriakort även om du har ditt djur försäkrat i ett annat försäkringsbolag.

Frågor rörande betalning
Har du frågor rörande betalning, försäkring, journalkopior eller andra administrativa ärenden?
Kontakta oss på telefon 031-21 40 40.

Vi vill göra vårt jobb fullt ut men säkerheten och omtanken om djuren går alltid i första hand. Det är ett måste för alla på Djursjukhuset att den personliga relationen ska genomsyra allt.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved