Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Göteborg

Ingeborgsgatan 6
416 59 Göteborg

Öppettider

Måndag - fredag: 7 - 21
Akutmottagning: mån - tor 21 - 24
lördag - söndag: 9 - 21
Butiken: Måndag - fredag 8 - 18

Kontakta oss

Reception: 031 - 21 40 40
Butik: 031 - 707 98 83
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Lediga tjänster

 
Legitimerad Djursjukskötare sökes till Djursjukhuset Göteborg. Valla Djursjukhus 2015.

Vi söker en legitimerad veterinär med specialistutbildning steg 1.


Vi är en eftertraktad enhet med stor efterfrågan från våra djurägare. Vi planerar därför att utöka vår verksamhet och söker en leg. Veterinär med specialistutbildning.  Centralt i Göteborg får våra viktiga fyrbenta familjemedlemmar högklassig veterinärmedicinsk service och omhändertagande. Vi är ett väletablerat och familjärt djursjukhus med alla de resurser som krävs för högklassig djursjukvård inom de flesta områden.


Vem söker vi?

Vi söker dig, legitimerad Veterinär med specialistutbildning steg 1, eller mer inom hunden och kattens sjukdomar, som trivs med, och vill arbeta både i team och självständigt och med en vilja att bidra till att verksamheten utvecklas. Vi ser gärna att du har inriktning på internmedicin, ögon eller hud. Tjänsten är en heltidstjänst med dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Vi ser alla typer av patienter och olycksfall vilket gör att den ena dagen inte är den andra lik, vilket kräver att Du som person är noggrann, flexibel och serviceinriktad. Att Du är positiv, har en god social kompetens och förmåga att kommunicera med såväl kollegor som våra djurägare är en förutsättning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

Vi välkomnar Dig till en grupp väl sammansvetsade, kunniga och engagerade medarbetare i en omtyckt och trivsam verksamhet med ca 35 medarbetare varav 11 veterinärer. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete. Vi har verksamhet dygnet runt och 7 dagar i veckan. För att få fler friska och lyckliga djur är god kompetens av högsta vikt för oss. Vi erbjuder därför goda utvecklingsmöjligheter och tillfällen till utbildning. Våra medarbetare erbjuds bra personalförmåner och marknadsmässiga villkor. Vi finns centralt i Lunden/Örgryte i Göteborg med mycket bra allmän kommunikation.

intresserad?

Hör av dig till Annelie Grundius, 070 - 578 72 45, annelie.grundius@evidensia.se
CV skickas till samma adress.
 
Chefssköterska/Legitimerad Djursjukskötare sökes till Djursjukhuset Göteborg. Valla Djursjukhus 2015.

Vi söker en Chefssköterska/legitimerad djursjukskötare.


Vi är en eftertraktad enhet med stor efterfrågan från våra djurägare. Centralt i Göteborg får våra viktiga fyrbenta familjemedlemmar högklassig veterinärmedicinsk service och omhändertagande. Vi är det lilla sjukhuset med det stora hjärtat och vi har mycket goda resurser att klara allt från vaccination och friskvård till intensivvård av akut sjuka djur och avancerad kirurgi inom de flesta områden.


Vem söker vi?

Vår chefssköterska går nu vidare mot nya utmaningar och vi söker Dig som vill ta över och fortsätta utveckla enheten tillsammans med chefsveterinär och övriga medarbetare. Du är legitimerad djursjukskötare och har erfarenhet av ledarskap/samordning eller så vill du ta ett kliv framåt i karriären. Tjänsten innebär både administrativt och kliniskt arbete. Du tycker om att arbeta i team och har lätt för att kommunicera och bidra till goda relationer med såväl kollegor som våra djurägare. Som person är Du positiv, noggrann, strukturerad och serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

Vi välkomnar Dig till en grupp väl sammansvetsade, kunniga och engagerade medarbetare i en omtyckt och trivsam verksamhet. Du arbetar som chefssköterska ca 20% med att leda gruppen djursjukskötare och djurvårdare. Bland annat med att utveckla och följa upp rutiner, ansvara för introduktion av nya medarbetare, ansvara för beställningar och tillsammans med chefsveterinären säkerställa att kompetens upprätthålls och den medicinska kvaliteten alltid hålls högt. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete som innefattar samtliga avdelningar. Vi har verksamhet dygnet runt och 7 dagar i veckan. För att få fler friska och lyckliga djur är god kompetens av högsta vikt för oss. Vi erbjuder därför goda utvecklingsmöjligheter. Våra medarbetare erbjuds bra personalförmåner och marknadsmässiga villkor. Vi finns centralt i Lunden/Örgryte i Göteborg med mycket goda allmänna kommunikationer.

intresserad?

Hör av dig till Annelie Grundius, 070 - 578 72 45, annelie.grundius@evidensia.se
CV skickas till samma adress.
 
Legitimerad Djursjukskötare operation Valla Djursjukhus 2015.

Vi söker en legitimerad djursjukskötare.


Vi är en eftertraktad enhet med stor efterfrågan från våra djurägare. Vi kommer därför från årsskiftet att utöka vår verksamhet och söker leg. Djursjukskötare.  Centralt i Göteborg får våra viktiga fyrbenta familjemedlemmar högklassig veterinärmedicinsk service och omhändertagande. Vi är det lilla sjukhuset med det stora hjärtat och vi har mycket goda resurser att klara allt från vaccination och friskvård till intensivvård av akut sjuka djur och avancerad kirurgi inom de flesta områden.


Vem söker vi?

Vi söker Dig som är legitimerad djursjukskötare. Har Du erfarenhet av arbete på operation och har narkoskunskap är det meriterande. Du tycker om att arbeta i team nära veterinärerna och har lätt för att kommunicera och bidra till goda relationer med såväl kollegor som våra djurägare. Som person är Du positiv, noggrann, strukturerad och serviceinriktad. En vilja att lära nytt och utvecklas bör vara en egenskap hos Dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

Vi välkomnar Dig till en grupp väl sammansvetsade, kunniga och engagerade medarbetare i en omtyckt och trivsam verksamhet. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete som innefattar samtliga avdelningar. Vi har verksamhet dygnet runt och 7 dagar i veckan. För att få fler friska och lyckliga djur är god  kompetens av högsta vikt för oss. Vi erbjuder därför goda utvecklingsmöjligheter. Våra medarbetare erbjuds bra personalförmåner och marknadsmässiga villkor. Vi finns centralt i Lunden/Örgryte i Göteborg med mycket goda allmänna kommunikationer.

intresserad?

Hör av dig till Annelie Grundius, 070 - 578 72 45, annelie.grundius@evidensia.se
CV skickas till samma adress.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved