Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Göteborg

Ingeborgsgatan 6
416 59 Göteborg

Öppettider

Måndag - fredag: 7 - 21
Akutmottagning: mån - tor 21 - 24
lördag - söndag: 9 - 21
Butiken: Måndag - fredag 8 - 18

Kontakta oss

Reception: 031 - 21 40 40
Butik: 031 - 707 98 83
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Vårdavdelning

 
Vårdavdelningen Djursjukhuset Göteborg.På vår stationärvårdsavdelning tar vi hand om alla våra inneliggande djur.

Det är både djur som behöver lite extra omvårdnad och medicinering efter större operationer men även djur som är sjuka av diverse olika sjukdomar.

Vi har separata rum för hundar och katter samt även en isoleringsavdelning där djur med misstänkt smittsamma sjukdomar får bo.

Alla djur får det mysigt bäddat med filtar och madrasser.

Katterna har gott om plats i buren för kattlåda, bädd och mat/vattenskål. För den försiktiga katten så finns det möjlighet att gömma sig i ett eget bo. Här inne finns det även en adapter med naturliga feromoner som är lugnande för katterna.

Hundarna har även de gott om plats i sina burar. De kommer ut och rastas regelbundet flera gånger varje dag och de mer aktiva har möjlighet att få stimulans.  

Våra gnagare får sitta i ett lugnt rum där det inte finns någon yttre faktor som kan stressa upp dem. Oftast får de sitta kvar i sina transportburar då de känner sig som mest trygga där, men vi har även kompostgaller att sätta upp vid mer aktiva djur.  De får färskt hö och nytt vatten varje dag.

Vi lägger mycket tid på varje enskild patient och strävar efter att de mår så bra som möjligt när de är hos oss. Våra arbetsdagar fylls av omvårdnad så som matning, borstning, badning samt kärlek och omtanke utifrån vad varje individ vill och behöver.
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved